N
neolcakbilmiyorum
HavaPersonel.Com
Zaten sms bile gelmedi bana sadece düşünüyorumDeğmez YHM ahım şahım bi iş değil.
Zaten sms bile gelmedi bana sadece düşünüyorumDeğmez YHM ahım şahım bi iş değil.
o zaman macera arıyorsanız deneyebilirsiniz ama ne olcak bilmiyorum çünkü size daha dönüş bile olmamış.Zaten sms bile gelmedi bana sadece düşünüyorum
Teşekkürlero zaman macera arıyorsanız deneyebilirsiniz ama ne olcak bilmiyorum çünkü size daha dönüş bile olmamış.
Yhm olamaz bahsettiğiniz kişi mavi yakadır bagaj işçisi veya araç operatörüdürBenim 2022 de yhm ye giren arkadaşim 6 ay sonra çift maaştan yararlandı. 6 ay deneme süresi gibi birşey sanırımçünkü ilk iki ayda bırakanlarda oldu. 6 ay sonrasında sözleşme imzalatmışlardı tekrar.
Ayrı sınav yds girerek sınav sonuç belgenizle başvurmanız gerekir.Merhaba arkadaşlar,
Tgs'den dil tazminatını alabilmek için ayri bir sinava mi girmek gerekiyor yoksa yerinde girdiğimiz sinav sonucuna göre mi alacağız. Yoksa yds gibi bir sınava mi girmemiz gerekiyor?
23 ü nerden uydurdunuz anlamıyorum, 25.500 dendi mülakattaNet maaş 23.000 vardiyaya başladığımızda vardiya primi ekleniyor 3000tl'ydi sanrım. Yemek ve servis var. YDS'den 75 üzeri aldığımızda dil pirimi ekleniyor 2900tl. Resmi tatiller ve bayramlarda çalışıyorsak ek ücretimiz oluyor. 1 sene çalıştıktan sonra değil 6 ay çalıştıktan sonra 3 ayda bir çift maaş alıyoruz ve yine 6 ay çalıştıktan sonra CED bilet hakkımız oluyor. Eğitim ödemeside lisans ve önlisansa göre değişiyor fakat hatırlamıyorum şuan tutarı. 6 ay çalıştıktan sonra maaşlara zam yapılıcak. Bunlar geçen hafta toplu mülakatta söylenen rakamlar
Başka neler dediler? Neler dahil? 1 sene dolunca mı çift maaş verilitor 6 ay dolunca mı?23 ü nerden uydurdunuz anlamıyorum, 25.500 dendi mülakatta
1 sene dolunca tabiki arkadaşlar. 25.500 ile başlıyor 6 aydan sonra iyileştirme ve lisans önlisans mezunıyetınıze Gore ayrı para alıyorsunuz 1 sene dolunca çift Maas hakkı. Yol yemek zaten karşılanıyor ariyetten yemek parası verilmiyorBaşka neler dediler? Neler dahil? 1 sene dolunca mı çift maaş verilitor 6 ay dolunca mı?
Peki YDS1 veyaNet maaş 23.000 vardiyaya başladığımızda vardiya primi ekleniyor 3000tl'ydi sanrım. Yemek ve servis var. YDS'den 75 üzeri aldığımızda dil pirimi ekleniyor 2900tl. Resmi tatiller ve bayramlarda çalışıyorsak ek ücretimiz oluyor. 1 sene çalıştıktan sonra değil 6 ay çalıştıktan sonra 3 ayda bir çift maaş alıyoruz ve yine 6 ay çalıştıktan sonra CED bilet hakkımız oluyor. Eğitim ödemeside lisans ve önlisansa göre değişiyor fakat hatırlamıyorum şuan tutarı. 6 ay çalıştıktan sonra maaşlara zam yapılıcak. Bunlar geçen hafta toplu mülakatta söylenen rakamlar
Tgs nin ilan açtığı yerler büyükşehirler. Hepsi de artık birbirinin aynısı oldu.İstanbula gelinmez arkadaşlar. Yani farklı şehirden diğer istasyonlar denenebilir. İstanbul zor bir şehir.
Değmezse siz niye başvurdunuz? Süreci başından beri takip ediyorsunuz üstelik? Burda rakip eleme turları sizinki sanırımDeğmez YHM ahım şahım bi iş değil.
Mülakatım perşembe günüydü, bize de başlangıç ücretinin 23.000 olduğu söylendi.23 ü nerden uydurdunuz anlamıyorum, 25.500 dendi mülakatta
Bize 25.500/26.000 aralığı olduğu söylendi. 29 a kadar ulaşacağı da söylendi. Zamlı hali olduğu söylendi bununMülakatım perşembe günüydü, bize de başlangıç ücretinin 23.000 olduğu söylendi.
konudaki mesajları özellikle konuyu açan kişinin sorduğu soruyu en baştan anlayarak oku sonra kendi yazdığın şu saçmalığı tekrar değerlendir. Değerli vaktimi sana cevap vererek harcamayacağım.Değmezse siz niye başvurdunuz? Süreci başından beri takip ediyorsunuz üstelik? Burda rakip eleme turları sizinki sanırım
Ben de ölüyordum siz cevap verin diye. Derdiniz havacılık bile değil, diğer başlıklarda insanları meslekten soğutmaya çalışıyordunuz. Onunda geçtim Arap düşmanlığı yapıyordunuz admin tarafından bile uyarıldınız bi kaç önceki başlıkta. İnsanları falan tersliyordunuz. Siz benim muhattabım bile olamazsınız. Aynı kulvarda değiliz. Siz arap düşmanlığı yapıp burda insanları trollemekle harcayın değerli? vaktinizikonudaki mesajları özellikle konuyu açan kişinin sorduğu soruyu en baştan anlayarak oku sonra kendi yazdığın şu saçmalığı tekrar değerlendir. Değerli vaktimi sana cevap vererek harcamayacağım.
ad hominem sezdimBen de ölüyordum siz cevap verin diye. Derdiniz havacılık bile değil, diğer başlıklarda insanları meslekten soğutmaya çalışıyordunuz. Onunda geçtim Arap düşmanlığı yapıyordunuz admin tarafından bile uyarıldınız bi kaç önceki başlıkta. İnsanları falan tersliyordunuz. Siz benim muhattabım bile olamazsınız. Aynı kulvarda değiliz. Siz arap düşmanlığı yapıp burda insanları trollemekle harcayın değerli? vaktinizi
size sizin anlayacağınız dilden konuşayım:ad hominem sezdim