TGS Tgs Yhm Kurul Mülakatı

• Konbuyu başlatan thirtythree
  • Başlangıç tarihi
thirtythree

thirtythree

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba öncelikle bilmediğimden soruyorum haftaya kurul mülakatım var tgs yhm için mülakatta ne gibi şeyler soruluyor nelere çalışmak gerekli?Tecrübeli arkadaşlar dönüş sağlarsa sevinirim.Teşekkürler.

H

havacilikmeraklisii

HavaPersonel.Com
Ben girmiştim daha önce, kurul mülakatında yolcu hizmetleri memurunda olması gereken özellikler neler sence diye sorulmuştu, bu işi neden yapmak istiyorsun, o zaman benim okulum vardı okul engel olur mu diye sorulmuştu, çok agresif bir yolcu karşısında nasıl bir tavır sergilersin, zaman ve kriz yönetimi sence nasıl olur ya da olmalıdır gibi sorular.

N

Nisaxx

HavaPersonel.Com
Ben girmiştim daha önce, kurul mülakatında yolcu hizmetleri memurunda olması gereken özellikler neler sence diye sorulmuştu, bu işi neden yapmak istiyorsun, o zaman benim okulum vardı okul engel olur mu diye sorulmuştu, çok agresif bir yolcu karşısında nasıl bir tavır sergilersin, zaman ve kriz yönetimi sence nasıl olur ya da olmalıdır gibi sorular.
Bunları İngilizcede mi sordu

H

havacilikmeraklisii

HavaPersonel.Com
Hayır kurul Türkçe oluyor

H

havacilikmeraklisii

HavaPersonel.Com
İstanbul Havalimanı için girmiştim, sözlü İngilizce mülakatı sonrasında Türkçe kurul mülakatı olmuştu

thirtythree

thirtythree

HavaPersonel.Com
Bunları türkçe sorduysa ingilizce olarak neler sormuşlardı acaba cevabin için teşekkürler ayrıca

H

havacilikmeraklisii

HavaPersonel.Com
Valla kendinden bahset, neden tgs, şirketle ve geçmişiyle ilgili bazı sorular, güçlü ve zayıf yönlerin gibi. Bazı kişilere İngilizcesini ya da bi cümlenin Türkçesini verip çeviri yapmasını istemişler ama bana öyle denk gelmemişti, bir de aradan 1 sene geçti çok hatırlamıyorum maalesef :(

A

aviatorr

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar banada bugün kurul davet maili geldi ve mesajda sigorta döküm belgesi istiyor fakat tüm yıllar mı yoksa son 6 ayı mı çıkaracağız? geçen kurul mülakatına girenlerden 6 ay diye görmüştüm bu konuda bilgilendirir misiniz?

thirtythree

thirtythree

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar banada bugün kurul davet maili geldi ve mesajda sigorta döküm belgesi istiyor fakat tüm yıllar mı yoksa son 6 ayı mı çıkaracağız? geçen kurul mülakatına girenlerden 6 ay diye görmüştüm bu konuda bilgilendirir misiniz?
bilgim yok ama sanırım son 6 aydır

Cassian.Andor

Cassian.Andor

HavaPersonel.Com
Barkodlusunu çıkartacaksın uzun vade olması lazım

thirtythree

thirtythree

HavaPersonel.Com
Bugün dtm'de yhm için kurul mülatı olup giden var mi acaba?Tecrübelerini bizimle paylaşabilirse çok güzel olurdu :)

Konuyu okuyanlar;