TGS Tgs Yhm Kılık Kıyafet Yönetmeli̇ği̇ Yardım Lütfen

• Konbuyu başlatan yulcaribe
  • Başlangıç tarihi
yulcaribe

yulcaribe

HavaPersonel.Com
Merhabalar herkese iyi günler arkadaşlar, bayramdan hemen sonra Antalya TGS Harekat bölümünde eğitime başlayacağım. İşe giriş ile alakalı gereken her şey açıklandı ama kılık kıyafet konusunda dikkat etmemiz gereken bir madde vardı, kılık kıyafet ve melbusat prosedürü madde 5.2 olarak ama anlamadığım şey takım elbise zorunlu mu yoksa normal sivil kıyafet mi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Herkese iyi günler dilerim.
Merak edenler için :
7 Martta mülakata girmiştim bir kaç gün önce dönüş oldu, bayramdan sonra da evrak teslimi ve eğitim var.

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhabalar herkese iyi günler arkadaşlar, bayramdan hemen sonra Antalya TGS Harekat bölümünde eğitime başlayacağım. İşe giriş ile alakalı gereken her şey açıklandı ama kılık kıyafet konusunda dikkat etmemiz gereken bir madde vardı, kılık kıyafet ve melbusat prosedürü madde 5.2 olarak ama anlamadığım şey takım elbise zorunlu mu yoksa normal sivil kıyafet mi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Herkese iyi günler dilerim.
Merak edenler için :
7 Martta mülakata girmiştim bir kaç gün önce dönüş oldu, bayramdan sonra da evrak teslimi ve eğitim var.
Takım elbise derken size üniforma verilecek ve onunla çalışacaksınız.

admin

admin

Admin
Moderatör
Cevap için teşekkürler, ilk gün takım elbise ile gitmek daha uygun olur o zaman.
İlk gün serbest kıyafet de giyebilirsiniz muhtemelen size limanı tanıtacaklar ardından kıyafetlerinizi alacaksınız.

yulcaribe

yulcaribe

HavaPersonel.Com
İlk gün serbest kıyafet de giyebilirsiniz muhtemelen size limanı tanıtacaklar ardından kıyafetlerinizi alacaksınız.
Evrak tesliminden hemen sonra polis tarafından kurs - 1 eğitimi verilecekmiş aynı gün içerisinde.

Gerade

Gerade

HavaPersonel.Com
O eğitime takım elbise giymeye gerek olmadığını düşünüyorum. Herkesin elinde takım elbise olmayabilir. Alacak imkanı da olmayabilir. Sigortalı olmadan kurallara uymanın da anlamı olmaz zaten. Orada bahsettiği "eğitim dahil" zamanı sigorta başladıktan sonraki eğitimler. Zaten takım elbise (üniforma) verirler o süreçten önce. İlk gün verilecek polis eğitimi TGS tarafından verilecek olan değil.

admin

admin

Admin
Moderatör
İşe giriş eğitimi ve şirket dışında yapılan eğitimlerde Kılık-Kıyafet Prosedürü’ nün 5.5. Üniforma Giymeyen Personel İçin Genel Uygulama ve 5.6. Dış Görünüm maddeleri geçerlidir. Şirket içi eğitimlere personel, kurum kültürüne uygun kıyafet giyinerek gelir.
Üniforma Giymeyen Personel İçin Genel Uygulama

Personel kıyafetlerinin kurum kültürüne ve imajına uygun olması gerekir, bu minvalde aşağıdaki hususlara uyulur:

a. Kış dönemi erkek personel; kumaş (kanvas –kadife vb. klasik) pantolon, klasik gömlek, ceket giyer ve kravat takar.
b. Gömleklerin düğmeleri her zaman ilikli olarak kullanılır. Ayakkabı kıyafete uygun klasik model olur.
c. Kış dönemi kadın personel; döpiyes (etek-ceket), elbise, kumaş pantolon, yelek, ceket modelinde hırka, gömlek vb. giymelidir. Pastel renkler tercih edilmelidir. Ayakkabılar kıyafetle uyumlu olmalıdır.
d. Kapri, streç, dar model ve düşük belli pantolon giyilmez.
e. Kadın personelin giydiği elbise/etek boyları asgari diz hizasında olmalı, modelleri dar olmamalıdır.
f. Kot kumaşından yapılan tüm giysiler, şort, dekolte ve içini gösteren şeffaf giysiler, atlet ve askılı tarzda ya da dar bluz ve spor ayakkabı kesinlikle giyilmez.
g. Yaz döneminde erkek personel desen ve baskı içermeyen kurumsal kültüre uygun sade renklerde polo yaka tişört giyebilir.

Konuyu okuyanlar;