Yeezy
HavaPersonel.Com
Başlığı aktif tutalım.
Var mı mülakat mesajı alan izmir içinBaşlığı aktif tutalım.
Başlığı aktif tutalım.
Daha yok kimseden ses seda çıkmadı birkaç güne gelmeye başlar diye düşünüyorum.Var mı mülakat mesajı alan izmir için
Ayın kaçına geldi gelen mesajı isminizi silip iletir misinizAn itibari ile gelmiş olan mesajdır.
Ayın 16sına geldi Admingirdin
9 şubat.Ne zaman girdin yerinde ing sınavına
Evet tekrardan tabletten 32 soruluk sınava giriyorsunİngilizce online sınavından sonra yerinde İngilizce sınavı da mi yapılıyor yerinde İngilizce sınavı nasıl oluyor ?
Peki online hypeak sınavına ne zaman girmistiniz9 şubat.
Hypeaktan daha zor mu olur acaba gerildimEvet tekrardan tabletten 32 soruluk sınava giriyorsun
Hypeaktan daha zor mu olur acaba gerildim
Davet SMS i atılmaya devam edecek mi bilginiz var mı? 8 şubatta yerinde ing sınavına girmiştim SMS almadım henüzMerhaba,
Ben İzmir kurul mülakatı hakkında bilgi paylaşımı yapmak istiyorum işinize yaraması için. Öncelikle toplu olarak 1. Ve 2. Grup şeklinde bir sınav salonuna alınıyorsunuz ve kısaca iş şartları/hakları konusunda bilgilendirme yapılıyor. Sonrasında iki adet kurul mülakat odası var ve isim isim çağırılarak kurula alınıyorsunuz, gayet sakin ve sessiz bir ortam. Girişte kimlik numaranızı alıyorlar ve mülakat başlıyor. Kısa Türkçe konuşma sonrasında İngilizce devam ediliyor, kendinizi tanıtır mısınız? Ne iş yapıyorsunuz? Buraya nasıl geldiniz? Kabul alırsanız burada mı yaşayacaksınız? Gibi (şehir dışından gelmiştim). Dövmeniz var ise gösteriyorsunuz tahmini boyutu ve yerini not alıyorlar. Sonrasında sizin sormak istediğiniz bir soru olup olmadığını sorarak yok ise mülakat sonlanıyor. Ben hali hazırda havacılık sektöründe çalıştığım için kullanılan sistemler ile alakalı sorular yönelttim ve sanırım hoşlarına gitti Ortalama 10-12 dakika arası sürdü. Umarım yardımcı olabilmişimdir, hepimize başarılar diliyorum.
Son olarak, İzmir için servis güzergah fotoğrafını çekmeyi unutmuşum, eğer elinde olan var ise çok mutlu olurum paylaşabilirler ise bizlerle