TGS TGS YHM İzmir Mülakatı

Yeezy

Yeezy

HavaPersonel.Com
Başlığı aktif tutalım.

Yeezy

Yeezy

HavaPersonel.Com
An itibari ile gelmiş olan mesajdır.

O

oguzhank

HavaPersonel.Com
Şimdi bir arkadaşa gelmiş bana gelmedi büyük ihtimalle elendim sağlık olsun başarılar

Yeezy

Yeezy

HavaPersonel.Com
Ayın 16sına geldi Admin.

Yeezy

Yeezy

HavaPersonel.Com
Az evvel aradılar. Mülakata katılıp katılmayacağımı teyit ettiler.

D

Dreamer35

HavaPersonel.Com
İzmirde mülakata giren arkadaşlar tecrübelerini ve görüşlerini kısa şekilde paylaşırlarsa seviniriz :)

C

cadirellaaa

HavaPersonel.Com
İngilizce online sınavından sonra yerinde İngilizce sınavı da mi yapılıyor yerinde İngilizce sınavı nasıl oluyor ?

L

Lbj07

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar biraz da şans meselesi sanırım. Benim arkadaşım için online olan kolaydı yerinde olan zordu. Benim için de online zorlayıcı yerinde çok kolaydı.
Hypeaktan daha zor mu olur acaba gerildim :(

D

Dreamer35

HavaPersonel.Com
Giren arkadaşlar mülakatlar ne kadar sürüyor ve neler konuşuluyor kısa bilgilendirme yapabilirseniz seviniriz :)

C

coxcombred

HavaPersonel.Com
Merhaba,

Ben İzmir kurul mülakatı hakkında bilgi paylaşımı yapmak istiyorum işinize yaraması için. Öncelikle toplu olarak 1. Ve 2. Grup şeklinde bir sınav salonuna alınıyorsunuz ve kısaca iş şartları/hakları konusunda bilgilendirme yapılıyor. Sonrasında iki adet kurul mülakat odası var ve isim isim çağırılarak kurula alınıyorsunuz, gayet sakin ve sessiz bir ortam. Girişte kimlik numaranızı alıyorlar ve mülakat başlıyor. Kısa Türkçe konuşma sonrasında İngilizce devam ediliyor, kendinizi tanıtır mısınız? Ne iş yapıyorsunuz? Buraya nasıl geldiniz? Kabul alırsanız burada mı yaşayacaksınız? Gibi (şehir dışından gelmiştim). Dövmeniz var ise gösteriyorsunuz tahmini boyutu ve yerini not alıyorlar. Sonrasında sizin sormak istediğiniz bir soru olup olmadığını sorarak yok ise mülakat sonlanıyor. Ben hali hazırda havacılık sektöründe çalıştığım için kullanılan sistemler ile alakalı sorular yönelttim ve sanırım hoşlarına gitti 😄 Ortalama 10-12 dakika arası sürdü. Umarım yardımcı olabilmişimdir, hepimize başarılar diliyorum.

Son olarak, İzmir için servis güzergah fotoğrafını çekmeyi unutmuşum, eğer elinde olan var ise çok mutlu olurum paylaşabilirler ise bizlerle 🙏

A

Aleyna

HavaPersonel.Com
Merhaba,

Ben İzmir kurul mülakatı hakkında bilgi paylaşımı yapmak istiyorum işinize yaraması için. Öncelikle toplu olarak 1. Ve 2. Grup şeklinde bir sınav salonuna alınıyorsunuz ve kısaca iş şartları/hakları konusunda bilgilendirme yapılıyor. Sonrasında iki adet kurul mülakat odası var ve isim isim çağırılarak kurula alınıyorsunuz, gayet sakin ve sessiz bir ortam. Girişte kimlik numaranızı alıyorlar ve mülakat başlıyor. Kısa Türkçe konuşma sonrasında İngilizce devam ediliyor, kendinizi tanıtır mısınız? Ne iş yapıyorsunuz? Buraya nasıl geldiniz? Kabul alırsanız burada mı yaşayacaksınız? Gibi (şehir dışından gelmiştim). Dövmeniz var ise gösteriyorsunuz tahmini boyutu ve yerini not alıyorlar. Sonrasında sizin sormak istediğiniz bir soru olup olmadığını sorarak yok ise mülakat sonlanıyor. Ben hali hazırda havacılık sektöründe çalıştığım için kullanılan sistemler ile alakalı sorular yönelttim ve sanırım hoşlarına gitti 😄 Ortalama 10-12 dakika arası sürdü. Umarım yardımcı olabilmişimdir, hepimize başarılar diliyorum.

Son olarak, İzmir için servis güzergah fotoğrafını çekmeyi unutmuşum, eğer elinde olan var ise çok mutlu olurum paylaşabilirler ise bizlerle 🙏
Davet SMS i atılmaya devam edecek mi bilginiz var mı? 8 şubatta yerinde ing sınavına girmiştim SMS almadım henüz
Umudum gidiyor yavaş yavaş 🥲

Konuyu okuyanlar;