TGS Tgs Yhm Ist Olumsuz Mesaj

Havacılıktutkusu

HavaPersonel.Com
2 nisanda kurul mülakatına girdim ve her şeyim çok iyi geçti ve bugün olumsuz mesajı aldım ne için olduğunu da yazmıyor yani bu kadar basit insan harcanmamalı benolumku beklerken böyle olması yazıklar olsun başka olumsuz mesaj alan var mı ?
Gerçekten yazıklar olsun ben bi kelime dahi takılmadım bu nası hak yemek bize sıra gelmez torpillilerden gerçekten

Aviationlove

HavaPersonel.Com
Ben de 3 ünde girmiştim olumsuz mesajı geldi hayırlısı olsun zaten hali hazırda ocakta girdiğim pegasus misafir hizmetleri dönüş yapmıştı evrakları teslim ettim dün 13 mayıs eğitim tarihi

Kerim3477

HavaPersonel.Com
Yazıklar olsun otomatik mesaj attılarsa ya da torpillileri araya koydularsa hakkımda helal değil ankaradan gidip geldim sürekli emeğimize yazık cidden
ben de olumsuz aldım üstelik ingilizce sınavlarından 30 sorudan 22doğru yaptığım halde. torpilliler var hakkımızı yediler resmen

Ety

HavaPersonel.Com
maalesef bakılmıyor. ben sadece birisine sordurttum o kadar soru içinde o kadar doğru yap ama torpilin yok diye alınma işe üzücü
Arkadaşlar öncelikle hepinizin hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah, ben şu an eğitimdeyim ve sizin gibi torpilim olmadığı için işe alınmayacağını düşünenlerdendim. Şu an sınıfta kaç kişiyiz ve emin olun kimsenin torpilli olmadığını düşünüyorum. Belki çok kalifiye olmanız da engel olabilir iş yükünden istifa edecek insanlar olarak görülmüşsünüzdür, çok istifa eden oluyormuş çünkü. Ayrıca farkettim ki sınıftaki herkes ben dahil halihazırda havalimanında başka firmalarda çalışıyormuş veya havalimanına çok yakın oturuyor, belki bunlar da kıstas alınmıştır sadece bilgi vermek istedim

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar öncelikle hepinizin hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah, ben şu an eğitimdeyim ve sizin gibi torpilim olmadığı için işe alınmayacağını düşünenlerdendim. Şu an sınıfta kaç kişiyiz ve emin olun kimsenin torpilli olmadığını düşünüyorum. Belki çok kalifiye olmanız da engel olabilir iş yükünden istifa edecek insanlar olarak görülmüşsünüzdür, çok istifa eden oluyormuş çünkü. Ayrıca farkettim ki sınıftaki herkes ben dahil halihazırda havalimanında başka firmalarda çalışıyormuş veya havalimanına çok yakın oturuyor, belki bunlar da kıstas alınmıştır sadece bilgi vermek istedim
Katılıyorum.

Konuyu okuyanlar;