TGS Tgs Yhm Ist Olumsuz Mesaj

• Konbuyu başlatan Kübrabdr
  • Başlangıç tarihi
K

Kübrabdr

HavaPersonel.Com
2 nisanda kurul mülakatına girdim ve her şeyim çok iyi geçti ve bugün olumsuz mesajı aldım ne için olduğunu da yazmıyor yani bu kadar basit insan harcanmamalı benolumku beklerken böyle olması yazıklar olsun başka olumsuz mesaj alan var mı ?

C

Crystalline

HavaPersonel.Com
2 nisanda kurul mülakatına girdim ve her şeyim çok iyi geçti ve bugün olumsuz mesajı aldım ne için olduğunu da yazmıyor yani bu kadar basit insan harcanmamalı benolumku beklerken böyle olması yazıklar olsun başka olumsuz mesaj alan var mı ?
hiç ilaç kullanıyor musun ya da bir rahatsızlığın var mı?

E

Emrah67

HavaPersonel.Com
Geçmiş olsun, her şeyin hayırlısı diyecek bi şey bulamıyor insan.Mesaj saat kaç gibi geldi

G

gideceğimtekyerhavaalanı

HavaPersonel.Com
Bana da bugün geldi olumsuz mesaji

C

Crystalline

HavaPersonel.Com
Hayır yok , ki zaten ben sağlık raporu falan almadım daha
garip cidden, ing mülakatınızda zorlandığınız kısım da olmadı diye tahmin ediyorum, önceden iş tecrübeniz oldu mu?

K

Kübrabdr

HavaPersonel.Com
garip cidden, ing mülakatınızda zorlandığınız kısım da olmadı diye tahmin ediyorum, önceden iş tecrübeniz oldu mu?
Gerçekten olmadı ve akıcı bir şekilde karşılıklı olarak konuştuk .
Hayır sadece Tgs de staj yaptım

E

edaas

HavaPersonel.Com
Benim de mulakatim cok iyi gecmisti ama olumsuz oldu

M

Mksos

HavaPersonel.Com
Bana da bugün olumsuz mesajı geldi ama çok güzel geçmişti kurul mülakatım aynı şekilde.Otomatik mesaj atılmış herhalde.

K

Kübrabdr

HavaPersonel.Com
Yazıklar olsun otomatik mesaj attılarsa ya da torpillileri araya koydularsa hakkımda helal değil ankaradan gidip geldim sürekli emeğimize yazık cidden

M

Mksos

HavaPersonel.Com
Yazıklar olsun otomatik mesaj attılarsa ya da torpillileri araya koydularsa hakkımda helal değil ankaradan gidip geldim sürekli emeğimize yazık cidden
Senin adına gerçekten üzüldüm Ankaradan gidip gelmişsin emek vermişsin. Bende havacılık mevzunuyum hem İGA da hemde TGS de staj gördüm. Buna rağmen işi bilmeme rağmen almadılarsa ben bişey demiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.

K

Kübrabdr

HavaPersonel.Com
Senin adına gerçekten üzüldüm Ankaradan gidip gelmişsin emek vermişsin. Bende havacılık mevzunuyum hem İGA da hemde TGS de staj gördüm. Buna rağmen işi bilmeme rağmen almadılarsa ben bişey demiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
Bende havacılık mezunuyum aynı durumdayız
Amin inşallah daha güzel kapılar açılır hepimiz için 🙏🏻

C

Crystalline

HavaPersonel.Com
28-29 Nisan'da mülakata girip olumsuz sms alan var mı?

S

Sule156

HavaPersonel.Com
28-29 Nisan'da mülakata girip olumsuz sms alan var mı?
Ben yerinde sınava 26 nisanda girmiştim bugün kurul mülakatına girdim henüz bir dönüş almadım hemen hemen aynı tarihlerdeyiz siz olumsuz sms i aldınız mı

C

Crystalline

HavaPersonel.Com
Ben yerinde sınava 26 nisanda girmiştim bugün kurul mülakatına girdim henüz bir dönüş almadım hemen hemen aynı tarihlerdeyiz siz olumsuz sms i aldınız mı
bana henüz bir şey gelmedi

Konuyu okuyanlar;