W
wizard37
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba 19 nisanda evrak teslimi verip geri dönüş alan oldu mu
18 Nisan da teslim ettim 2 gün sonra eğitim için aradılarArkadaşlar merhaba 19 nisanda evrak teslimi verip geri dönüş alan oldu mu
En iyisi oraya gitmek. Bende 18 Nisan'da teslim ettim ama arayan soran olmadı. Bugün direk oraya gidecm o yüzden.18 Nisanda evrakları ben de teslim ettim. 20 Nisan’da aranmışım fakat dönüş yapamadım. Geri döndüğümde kimseye ulaşamadım. İnsan kaynaklarına ulaşabileceğim bir iletişim kanalı var mı acaba arkadaşlar? @admin
TabikiGittikten sonra bilgilendirir misiniz Teşekkürler
Gittim de kapalı kimse yok yarın da tatil kapalı Perşembe eğitim var diyorlar arayan yok soran yokGittiniz mi
Gittin mi pekiEn iyisi oraya gitmek. Bende 18 Nisan'da teslim ettim ama arayan soran olmadı. Bugün direk oraya gidecm o yüzden.
Bende gittim ama kimseyi bulamadım 19 una evrakları teslim ettim eğer bu geri dönüş alırsan buraya yazabilir misinGittim de kapalı kimse yok yarın da tatil kapalı Perşembe eğitim var diyorlar arayan yok soran yok
TamamBende gittim ama kimseyi bulamadım 19 una evrakları teslim ettim eğer bu geri dönüş alırsan buraya yazabilir misin
Eski bir filme bakıp olumsuz dedilerdönüş oldu mu acaba
GittimArandınız mı yoksa gittiniz mi
Ramp 18 Nisan'da teslim ettimSizin bölümünüz ramp miydi yolcu hizmetler miydi ve ne zaman teslim etmiştiniz evraklarınızı
Olumlu dönüş aldım 19 nisan teslim
Nereden bilgi aldınızEski bir filme bakıp olumsuz dediler