TGS Tgs Yhm Ist Eğitim

• Konbuyu başlatan eternalsunshine
  • Başlangıç tarihi
E

eternalsunshine

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar tgs yhm ist eğitim süreci ve nerede yapıldığını bilen var mı ? 15 Nisanda eğitimim var.

Cassian.Andor

Cassian.Andor

HavaPersonel.Com
Ne zaman söylediler size, eğitim tarihleri ne ara belli oldu millet pazartesi belge bırakmaya gidecek

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar tgs yhm ist eğitim süreci ve nerede yapıldığını bilen var mı ? 15 Nisanda eğitimim var.
Kuyumcukent, dünya ticaret merkezi veya sivil havacılık genel müdürlüğünde dersler veriliyor. Sabah dünya ticaret merkezinden servisler kaldırılıyor eğitim alacağınız yerlere.

F

flyby

HavaPersonel.Com
Merhaba size 15 nisan olarak mi mesaj geldi? Beni aradiklarinda eğer 1 nisanda belgelerinizi teslim ederseniz 3 nisanda eğitime başlıcaksınız denildi. Ayrıca gönderdikleri mesajda da 3 nisan işe girişiniz yapılacaktır diyor

Cassian.Andor

Cassian.Andor

HavaPersonel.Com
Merhaba size 15 nisan olarak mi mesaj geldi? Beni aradiklarinda eğer 1 nisanda belgelerinizi teslim ederseniz 3 nisanda eğitime başlıcaksınız denildi. Ayrıca gönderdikleri mesajda da 3 nisan işe girişiniz yapılacaktır diyor
Beni aradıkalında 3 Nisan'da eğitime başlayacaksınız demediler maç mesajda yazıyor ama eğitim demiyor

F

flyby

HavaPersonel.Com
Beni aradıkalında 3 Nisan'da eğitime başlayacaksınız demediler maç mesajda yazıyor ama eğitim demiyor
Mesajda sizde de 03.04.2024 tarihinde işe girişiniz yapılacaktır yazıyor mu acaba? Beni aradıklarında 1 nisanda tüm belgeleri teslim etmeniz dahilinde 3 nisanda eğitime başlanılacağı ve sigortamızın başlatılacağı belirtildi

C

Ccc

HavaPersonel.Com
Kuyumcukent, dünya ticaret merkezi veya sivil havacılık genel müdürlüğünde dersler veriliyor. Sabah dünya ticaret merkezinden servisler kaldırılıyor eğitim alacağınız yerlere.
Kaçta orda bulunmamız gerekiyor acaba bilginiz varmı çarşamba eğitimim varda saat bilgisi vermediler

Konuyu okuyanlar;