Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuyumcukent, dünya ticaret merkezi veya sivil havacılık genel müdürlüğünde dersler veriliyor. Sabah dünya ticaret merkezinden servisler kaldırılıyor eğitim alacağınız yerlere.
Merhaba size 15 nisan olarak mi mesaj geldi? Beni aradiklarinda eğer 1 nisanda belgelerinizi teslim ederseniz 3 nisanda eğitime başlıcaksınız denildi. Ayrıca gönderdikleri mesajda da 3 nisan işe girişiniz yapılacaktır diyor
Merhaba size 15 nisan olarak mi mesaj geldi? Beni aradiklarinda eğer 1 nisanda belgelerinizi teslim ederseniz 3 nisanda eğitime başlıcaksınız denildi. Ayrıca gönderdikleri mesajda da 3 nisan işe girişiniz yapılacaktır diyor
Mesajda sizde de 03.04.2024 tarihinde işe girişiniz yapılacaktır yazıyor mu acaba? Beni aradıklarında 1 nisanda tüm belgeleri teslim etmeniz dahilinde 3 nisanda eğitime başlanılacağı ve sigortamızın başlatılacağı belirtildi
Kuyumcukent, dünya ticaret merkezi veya sivil havacılık genel müdürlüğünde dersler veriliyor. Sabah dünya ticaret merkezinden servisler kaldırılıyor eğitim alacağınız yerlere.