Arkadaşlar tgs yhm ist eğitim süreci ve nerede yapıldığını bilen var mı ? 15 Nisanda eğitimim var.
Kuyumcukent, dünya ticaret merkezi veya sivil havacılık genel müdürlüğünde dersler veriliyor. Sabah dünya ticaret merkezinden servisler kaldırılıyor eğitim alacağınız yerlere.

Arkadaşlar tgs yhm ist eğitim süreci ve nerede yapıldığını bilen var mı ? 15 Nisanda eğitimim var.
Merhaba size 15 nisan olarak mi mesaj geldi? Beni aradiklarinda eğer 1 nisanda belgelerinizi teslim ederseniz 3 nisanda eğitime başlıcaksınız denildi. Ayrıca gönderdikleri mesajda da 3 nisan işe girişiniz yapılacaktır diyor

Merhaba size 15 nisan olarak mi mesaj geldi? Beni aradiklarinda eğer 1 nisanda belgelerinizi teslim ederseniz 3 nisanda eğitime başlıcaksınız denildi. Ayrıca gönderdikleri mesajda da 3 nisan işe girişiniz yapılacaktır diyor
Beni aradıkalında 3 Nisan'da eğitime başlayacaksınız demediler maç mesajda yazıyor ama eğitim demiyor

Beni aradıkalında 3 Nisan'da eğitime başlayacaksınız demediler maç mesajda yazıyor ama eğitim demiyor
Mesajda sizde de 03.04.2024 tarihinde işe girişiniz yapılacaktır yazıyor mu acaba? Beni aradıklarında 1 nisanda tüm belgeleri teslim etmeniz dahilinde 3 nisanda eğitime başlanılacağı ve sigortamızın başlatılacağı belirtildi

Kuyumcukent, dünya ticaret merkezi veya sivil havacılık genel müdürlüğünde dersler veriliyor. Sabah dünya ticaret merkezinden servisler kaldırılıyor eğitim alacağınız yerlere.
Kaçta orda bulunmamız gerekiyor acaba bilginiz varmı çarşamba eğitimim varda saat bilgisi vermediler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.