Pozisyon veya İlan Adı
TGS YHM
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

AeroNomad

Üye
2 Mar 2025
427
220
5
Meslek
Yer Hizmetleri

TGS'nin sitesinde bugun yer alan mesaj. YHM icin bekleyen arkadaslar icin paylasmak istedim.

2026 yılı Ocak ayı içerisinde Yolcu Hizmetleri Memuru ve diğer pozisyonlara ilişkin ilanlarımızın yayımlanması planlanmaktadır. Adaylarımızın yalnızca bir ilana başvuru hakkı bulunduğundan, herhangi bir ilana başvuruda bulunulması hâlinde, ilerleyen dönemlerde yayımlanacak diğer ilanlara başvuru yapılması mümkün olmayacaktır. Bu doğrultuda, başvuru sürecinde adayların kendileri için en uygun ilanı tercih etmeleri önemle rica olunur.

• Like
Tepkiler: gunes
Burada yazan diğer pozisyonlar hakkında bilginiz varmı ben ramp operasyon memurluğu ilanını bekliyorum da sanırım hepsini yhm altında açıyorlar doğru mu ?

Burada yazan diğer pozisyonlar hakkında bilginiz varmı ben ramp operasyon memurluğu ilanını bekliyorum da sanırım hepsini yhm altında açıyorlar doğru mu ?
Gecen seneki forum paylasimlarindan ve on mulakattan anladigim kadariyla, evet YHM catisi altinda diger pozisyonlar. Kadinlar sadece YHM icin degerlendirilirken, erkekler hem YHM hem de diger pozisyonlar icin degerlendiriliyor. Mulakatta soruluyormus su pozisyonu da dusunur musunuz diye.

• Like
Tepkiler: havaci546 ve gunes
yhm mulakatında ingilizceniz iyi ise harekat memurlugu teklıfı oluyor fakat onu içerden almaya başladılar bu mulakatta yaparlar mı bılmıyom kadın erkek ayrımı olmayacak bu donem
mülakata çağrılmayıp ingilizce sınavı daveti alanlar bu aşamayı geçtikten sonra mülakatlara mı çağrılacaklar tekrardan bir bilginiz var mı

Bu sene şirket yeni birimler oluşturdu. Yolcu hizmetleri, harekat, ramp operasyon memuru ilanları dışında farklı pozisyonlar için de ilan açılabilir.
Umarım her istasyona yeni birimlerin ilanı açılır. İsteyen Yolcu Hizmetleri, isteyen de Harekata başvurur en azından.

• Like
Tepkiler: AeroNomad

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.