I
ibr.rbrb
HavaPersonel.Com
Eğitim sınıfı ile alakalı bilgilendirmeleri bu başlık altında yapalım
İstanbul için bugün eğitime başlayanlar olmuşEğitim sınıfı ile alakalı bilgilendirmeleri bu başlık altında
Bana çarşamba başlayacak dendi emin misin ?İstanbul için bugün eğitime başlayanlar olmuş
@Mrnobody yerinde sınav daveti aldınız mı?İstanbul için bugün eğitime başlayanlar olmuş
İnstagramda biri paylaşmış orda gördümBana çarşamba başlayacak dendi emin misin ?
İlk sınıfta olacağımı söylediler
Ben 3 şubatta girmiştim mülakatamerhaba arkadaşlar 15 şubat'ta yerinde sınava girdim ardından herhangi bir olumlu olumsuz dönüş olmadı. eğitime başlayan arkadaşlarım hangi tarihte sınava girmişlerdi , süreç olumsuz dönücek diye bir tık korkuyorum bu yüzden danışmak istedim
hiç olumsuz dönüş alana denk gelmedim, eğer mülakata çağrıldıysan ve absürt bi durum yaşanmadıysan muhtemelen geçmişsindir için rahat olsunmerhaba arkadaşlar 15 şubat'ta yerinde sınava girdim ardından herhangi bir olumlu olumsuz dönüş olmadı. eğitime başlayan arkadaşlarım hangi tarihte sınava girmişlerdi , süreç olumsuz dönücek diye bir tık korkuyorum bu yüzden danışmak istedim
Ama bekleyeceğiz herhaldehiç olumsuz dönüş alana denk gelmedim, eğer mülakata çağrıldıysan ve absürt bi durum yaşanmadıysan muhtemelen geçmişsindir için rahat olsun
aynen benimde normalde egıtım 6 sınddaydı 7 ye alındıdı diye aradılar sonra ıskurdan mesaj geldi. işte 6 sında düzenlenen egıtımın iptali için gelmiştir. çünkü pazartesi saglık belgesini teslim eden arkadasım oldu ona bugun 7 sı ısın donuk yapıldı herkesi aynı güne yetıstırmeye çalışıyorlardır o yüzden degıstıbugün tgsden aradılar eğitim perşembe gününe revize edilmiştir diye 1 saat sonra işkurdan mesaj geldi başvurunuz iptal edilmiştir diye
benimde öyle bende çalışıyordum banada geldi herkese bilgi amaçlı gelmiştir. bazı insanlara ulaşılamamıştır. fazla düşünmeyinBenim anlamadığım şey aynı mesaj bana da geldi işkurdan ama ben başvuru yapmadım zaten güncel bi işim var IEP kapsamında da girmiyorum bize niye böyle bir mesaj geldi bizi de mi IEP kapsamında alacaklar anlayamadım
Ya valla bilemedim birden böyle mesaj gelince bi şaşırdım, IEP kapsamında alınsak herhalde bilgi verirlerdi ama zaten kriter olarak uymuyoruz. IEP ile alınanlara bilgi verilip onay alındı acaba onu öğreneyim baribenimde öyle bende çalışıyordum banada geldi herkese bilgi amaçlı gelmiştir. bazı insanlara ulaşılamamıştır. fazla düşünmeyin
yani bana perşembe gününe revize oldu dediler sizi de aradılar mıeğitim perşembe mi başlayacakmış kesin?
Hayıryani bana perşembe gününe revize oldu dediler sizi de aradılar mı