merhaba arkadaşlar 15 şubat'ta yerinde sınava girdim ardından herhangi bir olumlu olumsuz dönüş olmadı. eğitime başlayan arkadaşlarım hangi tarihte sınava girmişlerdi , süreç olumsuz dönücek diye bir tık korkuyorum bu yüzden danışmak istedim

merhaba arkadaşlar 15 şubat'ta yerinde sınava girdim ardından herhangi bir olumlu olumsuz dönüş olmadı. eğitime başlayan arkadaşlarım hangi tarihte sınava girmişlerdi , süreç olumsuz dönücek diye bir tık korkuyorum bu yüzden danışmak istedim
Ben 3 şubatta girmiştim mülakata
Sınavların güzel geçtiyse mutlaka olumlu olucaktır ama çok beklemen gerekebilir
Stresle süreci beklemektense şuan yaptığın şeyle uğraş vaktini heba etmemeli tavsiye ederim ( benim yapamadağımı 😔)

hiç olumsuz dönüş alana denk gelmedim, eğer mülakata çağrıldıysan ve absürt bi durum yaşanmadıysan muhtemelen geçmişsindir için rahat olsun

bugün tgsden aradılar eğitim perşembe gününe revize edilmiştir diye 1 saat sonra işkurdan mesaj geldi başvurunuz iptal edilmiştir diye

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.