TGS Tgs Yhm Eğitim Sınıfı 6 Mart

• Konbuyu başlatan ibr.rbrb
  • Başlangıç tarihi
I

ibr.rbrb

HavaPersonel.Com
Eğitim sınıfı ile alakalı bilgilendirmeleri bu başlık altında yapalım

A

asacn

HavaPersonel.Com
merhaba arkadaşlar 15 şubat'ta yerinde sınava girdim ardından herhangi bir olumlu olumsuz dönüş olmadı. eğitime başlayan arkadaşlarım hangi tarihte sınava girmişlerdi , süreç olumsuz dönücek diye bir tık korkuyorum bu yüzden danışmak istedim

I

ibr.rbrb

HavaPersonel.Com
merhaba arkadaşlar 15 şubat'ta yerinde sınava girdim ardından herhangi bir olumlu olumsuz dönüş olmadı. eğitime başlayan arkadaşlarım hangi tarihte sınava girmişlerdi , süreç olumsuz dönücek diye bir tık korkuyorum bu yüzden danışmak istedim
Ben 3 şubatta girmiştim mülakata
Sınavların güzel geçtiyse mutlaka olumlu olucaktır ama çok beklemen gerekebilir
Stresle süreci beklemektense şuan yaptığın şeyle uğraş vaktini heba etmemeli tavsiye ederim ( benim yapamadağımı 😔)

coozz4242

coozz4242

HavaPersonel.Com
hiç olumsuz dönüş alana denk gelmedim, eğer mülakata çağrıldıysan ve absürt bi durum yaşanmadıysan muhtemelen geçmişsindir için rahat olsun

N

negzel

HavaPersonel.Com
A

ayte

HavaPersonel.Com
bugün tgsden aradılar eğitim perşembe gününe revize edilmiştir diye 1 saat sonra işkurdan mesaj geldi başvurunuz iptal edilmiştir diye

E

elo

HavaPersonel.Com
bugün tgsden aradılar eğitim perşembe gününe revize edilmiştir diye 1 saat sonra işkurdan mesaj geldi başvurunuz iptal edilmiştir diye
aynen benimde normalde egıtım 6 sınddaydı 7 ye alındıdı diye aradılar sonra ıskurdan mesaj geldi. işte 6 sında düzenlenen egıtımın iptali için gelmiştir. çünkü pazartesi saglık belgesini teslim eden arkadasım oldu ona bugun 7 sı ısın donuk yapıldı herkesi aynı güne yetıstırmeye çalışıyorlardır o yüzden degıstı

A

Aorn

HavaPersonel.Com
Benim anlamadığım şey aynı mesaj bana da geldi işkurdan ama ben başvuru yapmadım zaten güncel bi işim var IEP kapsamında da girmiyorum bize niye böyle bir mesaj geldi bizi de mi IEP kapsamında alacaklar anlayamadım

E

elo

HavaPersonel.Com
Benim anlamadığım şey aynı mesaj bana da geldi işkurdan ama ben başvuru yapmadım zaten güncel bi işim var IEP kapsamında da girmiyorum bize niye böyle bir mesaj geldi bizi de mi IEP kapsamında alacaklar anlayamadım
benimde öyle bende çalışıyordum banada geldi herkese bilgi amaçlı gelmiştir. bazı insanlara ulaşılamamıştır. fazla düşünmeyin

A

Aorn

HavaPersonel.Com
benimde öyle bende çalışıyordum banada geldi herkese bilgi amaçlı gelmiştir. bazı insanlara ulaşılamamıştır. fazla düşünmeyin
Ya valla bilemedim birden böyle mesaj gelince bi şaşırdım, IEP kapsamında alınsak herhalde bilgi verirlerdi ama zaten kriter olarak uymuyoruz. IEP ile alınanlara bilgi verilip onay alındı acaba onu öğreneyim bari

A

ayte

HavaPersonel.Com
eğitime başladığımızda hallolur diye düşünüyorum

L

Ladyb

HavaPersonel.Com
eğitim perşembe mi başlayacakmış kesin?

N

Nurellamm

HavaPersonel.Com
Pazartesi evrak teslim etmiştim bugun aradılar 7sinde egitim baslayacak diye

6

67bns

HavaPersonel.Com
Merhaba benı dün arayıp Çarşamba gün ki egıtım perşembeye alındı dediler. Bugün öğleden önce aramışlar ama telefon sessizde olduğu ıcın gormedım aramayı. Bugün aranan oldu mı acaba ?

Konuyu okuyanlar;