Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Tramvajska

Üye
27 Ara 2025
15
2
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar herkese selamlar.

Tgs de yer hizmetlerinde çalışmak istiyorum. Bel fıtığı var ama çok ileri düzey bir şey değil.

Ramp da değil yhm de çalışmak üzere başvurucam. Bel fıtığı çalışmama engel mi ? Bilgi sahibi arkadaşların değerli cevaplarını beklemekteyim şimdiden çok teşekkürler

Yhm de bile bel fıtığından elenenler olmuştu geçen alımda. İstanbul İstasyonunda olmuştu diye hatırlıyorum, diğer istasyonlarda takılmamışlardı. İstasyona ve işyeri hekimine bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Şansınızı deneyin derim.

Yhm de bile bel fıtığından elenenler olmuştu geçen alımda. İstanbul İstasyonunda olmuştu diye hatırlıyorum, diğer istasyonlarda takılmamışlardı. İstasyona ve işyeri hekimine bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Şansınızı deneyin derim.
Şimdi biraz baktımda ciddi anlamda fıtıktan elenen sayısı fazla. Üzücü ama yapacak bir şey yok

• Like
Tepkiler: minikbirhavaci
Peki yhm ve yer hostesliği için boyun fıtığı sıkıntı yaratır mı 🥲 şimdiden teşekkür ederim

Maalesef yaratıyor yazmışlardı forumda.
Bu foruma nereden ulaşabilirim :( bu işe başvurmak için dil eğitimi alıyorum kaç aydır. Bu kadar hazırlanıp kazanma ihtimalim varken fıtığınız var deyip direkt elenme ihtimalime de karşı net bir bilgi alabileceğim bir platform var mıdır

Bu foruma nereden ulaşabilirim :( bu işe başvurmak için dil eğitimi alıyorum kaç aydır. Bu kadar hazırlanıp kazanma ihtimalim varken fıtığınız var deyip direkt elenme ihtimalime de karşı net bir bilgi alabileceğim bir platform var mıdır
Başvurduğunuz şirket harici, kesin bilgi alacağınız bir yer hiçbir zaman yok maalesef. Biz en son aday deneyimlerine göre direktif veriyoruz üyelerimize. Bu kapsamda sizler ilanlarda süreçlere dahil oluyorsunuz ancak çok büyük ihtimalle ilgili tanıdan eleneceğinizi de bilmiş oluyorsunuz. Ancak son söz şirkette olduğu için başvurunuzu yapıp değerlendirme süreçlerine katılmak en mantıklısı. Sürecinizde başarılar dileriz.

• Like
Tepkiler: minikbirhavaci

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.