K
Kübrabdr
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
3 nisanda kurul mülakatına girmem ve iyi geçtiğini düşünüyorum hala bir dönüş olmadı olumsuz mudur acaba ?
Merhabalar ben bugün davet aldım ama heyecandan kurul mülakatının nerde olduğunu sormayı unuttum mülakata nerde giriliyor ve süreç için bilgi verebilir misin?3 nisanda kurul mülakatına girmem ve iyi geçtiğini düşünüyorum hala bir dönüş olmadı olumsuz mudur acaba ?
Onlar size sms ile dönüş yaparlar zaten bugün yarın hayırlı olsunMerhabalar ben bugün davet aldım ama heyecandan kurul mülakatının nerde olduğunu sormayı unuttum mülakata nerde giriliyor ve süreç için bilgi verebilir misin?
Bana sadece pzt günü 9 da mülakata davetlisiniz diye aradılar ama daha sms gelmedi gün içinde mi gelirOnlar size sms ile dönüş yaparlar zaten bugün yarın hayırlı olsun
Dünca ticaret merkezinde giriyorsun mülakata sgk hizmet dökümü istiyorlar giderken götür
Sırasıyla da mülakata alıyorlar 4-5 dakika sürüyor zaten önce Türkçe sonra İngilizce konuşuyorsun böyle
Tamam gelir yarına kadar mutlaka atarlar benceBana sadece pzt günü 9 da mülakata davetlisiniz diye aradılar ama daha sms gelmedi gün içinde mi gelir
İnşallah ama istanbul için mülakata yerinde sınava girdiğimiz yerde giriyoruz değil mi?Tamam gelir yarına kadar mutlaka atarlar bence
ne zaman sınava girmiştinizMerhabalar ben bugün davet aldım ama heyecandan kurul mülakatının nerde olduğunu sormayı unuttum mülakata nerde giriliyor ve süreç için bilgi verebilir misin?
Yerinde sınava 25 nisanda girdimne zaman sınava girmiştiniz
Evetİnşallah ama istanbul için mülakata yerinde sınava girdiğimiz yerde giriyoruz değil mi?
Tamamdır teşekkürler
Ne zaman yerinde sınava girmiştinizMerhabalar ben bugün davet aldım ama heyecandan kurul mülakatının nerde olduğunu sormayı unuttum mülakata nerde giriliyor ve süreç için bilgi verebilir misin?
Nasıl geçmişti3 Nisan da ben de kurula girdim ama olumlu olumsuz haber yok
Ayın 25 iNe zaman yerinde sınava girmiştiniz
Ne soruyorlar nasıl geçti türkçe ingilizce biraz bilgilendirme yapabilir misin3 Nisan da ben de kurula girdim ama olumlu olumsuz haber yok
Siz dün saat kaçta girmiştiniz yerinde sınavaİnşallah ama istanbul için mülakata yerinde sınava girdiğimiz yerde giriyoruz değil mi?
Merhaba ben dün saat 2 de girdim geri dönüş olmadı siz de mi dün girmiştiniz ?Siz dün saat kaçta girmiştiniz yerinde sınava
ben de 24 ünde girdim 11 de bana da henüz dönüş olmadı. Arkadaşlar 24 ünde girenler dönüş alan var ise paylaşabilir misiniz ?Merhaba ben dün saat 2 de girdim geri dönüş olmadı siz de mi dün girmiştiniz ?
Bende dün saat sabah 9 da girdim dönüş olmadı daha nasıl geçmişti sınavınız iyimiydiMerhaba ben dün saat 2 de girdim geri dönüş olmadı siz de mi dün girmiştiniz ?