TGS Tgs Yhm 3Nisan Kurul Mülakatı Ist

• Konbuyu başlatan Kübrabdr
  • Başlangıç tarihi
K

Kübrabdr

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
3 nisanda kurul mülakatına girmem ve iyi geçtiğini düşünüyorum hala bir dönüş olmadı olumsuz mudur acaba ?

E

EnesTha

3 nisanda kurul mülakatına girmem ve iyi geçtiğini düşünüyorum hala bir dönüş olmadı olumsuz mudur acaba ?
Merhabalar ben bugün davet aldım ama heyecandan kurul mülakatının nerde olduğunu sormayı unuttum mülakata nerde giriliyor ve süreç için bilgi verebilir misin?

K

Kübrabdr

Merhabalar ben bugün davet aldım ama heyecandan kurul mülakatının nerde olduğunu sormayı unuttum mülakata nerde giriliyor ve süreç için bilgi verebilir misin?
Onlar size sms ile dönüş yaparlar zaten bugün yarın hayırlı olsun
Dünca ticaret merkezinde giriyorsun mülakata sgk hizmet dökümü istiyorlar giderken götür
Sırasıyla da mülakata alıyorlar 4-5 dakika sürüyor zaten önce Türkçe sonra İngilizce konuşuyorsun böyle

E

EnesTha

Onlar size sms ile dönüş yaparlar zaten bugün yarın hayırlı olsun
Dünca ticaret merkezinde giriyorsun mülakata sgk hizmet dökümü istiyorlar giderken götür
Sırasıyla da mülakata alıyorlar 4-5 dakika sürüyor zaten önce Türkçe sonra İngilizce konuşuyorsun böyle
Bana sadece pzt günü 9 da mülakata davetlisiniz diye aradılar ama daha sms gelmedi gün içinde mi gelir

B

Barisal

Ne zaman yerinde sınava girmiştiniz

Aviationlove

Aviationlove

3 Nisan da ben de kurula girdim ama olumlu olumsuz haber yok

Aviationlove

Aviationlove

Orta halli geçmişti aynı gün girdiğimiz iki arkadaşa da dönüş olmadı 3 unde girip şuan eğitim de olanlar da var neye göre dönüş yapıp bekliyorlar anlayamadım

K

Kerim3477

Merhaba ben dün saat 2 de girdim geri dönüş olmadı siz de mi dün girmiştiniz ?
ben de 24 ünde girdim 11 de bana da henüz dönüş olmadı. Arkadaşlar 24 ünde girenler dönüş alan var ise paylaşabilir misiniz ?

Konuyu okuyanlar;