Kübrabdr

Üye
27 Ağu 2023
37
9
0
3 nisanda kurul mülakatına girmem ve iyi geçtiğini düşünüyorum hala bir dönüş olmadı olumsuz mudur acaba ?

3 nisanda kurul mülakatına girmem ve iyi geçtiğini düşünüyorum hala bir dönüş olmadı olumsuz mudur acaba ?
Merhabalar ben bugün davet aldım ama heyecandan kurul mülakatının nerde olduğunu sormayı unuttum mülakata nerde giriliyor ve süreç için bilgi verebilir misin?

Merhabalar ben bugün davet aldım ama heyecandan kurul mülakatının nerde olduğunu sormayı unuttum mülakata nerde giriliyor ve süreç için bilgi verebilir misin?
Onlar size sms ile dönüş yaparlar zaten bugün yarın hayırlı olsun
Dünca ticaret merkezinde giriyorsun mülakata sgk hizmet dökümü istiyorlar giderken götür
Sırasıyla da mülakata alıyorlar 4-5 dakika sürüyor zaten önce Türkçe sonra İngilizce konuşuyorsun böyle

Onlar size sms ile dönüş yaparlar zaten bugün yarın hayırlı olsun
Dünca ticaret merkezinde giriyorsun mülakata sgk hizmet dökümü istiyorlar giderken götür
Sırasıyla da mülakata alıyorlar 4-5 dakika sürüyor zaten önce Türkçe sonra İngilizce konuşuyorsun böyle
Bana sadece pzt günü 9 da mülakata davetlisiniz diye aradılar ama daha sms gelmedi gün içinde mi gelir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.