Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ben bugün davet aldım ama heyecandan kurul mülakatının nerde olduğunu sormayı unuttum mülakata nerde giriliyor ve süreç için bilgi verebilir misin?
Merhabalar ben bugün davet aldım ama heyecandan kurul mülakatının nerde olduğunu sormayı unuttum mülakata nerde giriliyor ve süreç için bilgi verebilir misin?
Onlar size sms ile dönüş yaparlar zaten bugün yarın hayırlı olsun
Dünca ticaret merkezinde giriyorsun mülakata sgk hizmet dökümü istiyorlar giderken götür
Sırasıyla da mülakata alıyorlar 4-5 dakika sürüyor zaten önce Türkçe sonra İngilizce konuşuyorsun böyle
Onlar size sms ile dönüş yaparlar zaten bugün yarın hayırlı olsun
Dünca ticaret merkezinde giriyorsun mülakata sgk hizmet dökümü istiyorlar giderken götür
Sırasıyla da mülakata alıyorlar 4-5 dakika sürüyor zaten önce Türkçe sonra İngilizce konuşuyorsun böyle
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.