TGS Tgs Yhm 30 Nisan Mülakatları Sonrası Dönüş

• Konbuyu başlatan Havacıbey
  • Başlangıç tarihi
H

Havacıbey

HavaPersonel.Com
Merhabalar. 30 Nisan'da Tgs Yhm Kurul mülakatlarına girmiş olup, olumlu/olumsuz dönüş alan varmı? Malum şuan ikinci haftamıza girmiş olduk. Dönüş alan olursa buranın altına yazarsa seviniriz.

B

Barisal

HavaPersonel.Com
bende bekliyorum. Bugün bizden öncekiler eğitime girdi önümüzdeki eğitim grubu ne zaman bilirsek eğer ona göre ne zaman ararlar diye tahmin edebiliriz. @admin nasıl öğrenebiliriz önümüzdeki eğitim grubunu

O

Ozclkyagm

HavaPersonel.Com
Merhaba , 3 nisan kurul mülakatına girip , olumlu olumsuz dönüş alan var mı ? Yada olumsuz dönüş alanlara ne kadar sürede , olumlu dönüş alanlara ne kadar sürede dönüş yapıldı bilgi alabilir miyiz ?

F

fatihgultekiin

HavaPersonel.Com
Bende beklemedeyim dönüş olursa burdan bilgilendirirseniz sevinirim

A

Aabbyy07

HavaPersonel.Com
Merhaba nisanda girdim bugün Arandım yarın eğitim varmış

O

Ozclkyagm

HavaPersonel.Com
Merhaba nisanda girdim bugün Arandım yarın eğitim varmış
Teklif vs iletiliyor saglık kontrolü vs yapılıyor diye biliyorum. Aradıkları gibi yarın eğitime çağrılmanıza şaşırdım. Kurula 18 nisanda mı girmiştiniz

A

AviationSoul

HavaPersonel.Com
Ortalama dönüşler 15 gün içinde oluyor. Hali hazırda eğitimdeyim, hoca 16 Mayıs için eğitim planlandığından bahsetmişti. Kesin olmamakla beraber bu süre zarfına kadar dönüş alırsınız diye tahmin ediyorum. Herkesin hakkında hayırlısı olsun, beklediğiniz olumlu dönüşleri alırsınız inşallah.

K

kelebek

HavaPersonel.Com
Ortalama dönüşler 15 gün içinde oluyor. Hali hazırda eğitimdeyim, hoca 16 Mayıs için eğitim planlandığından bahsetmişti. Kesin olmamakla beraber bu süre zarfına kadar dönüş alırsınız diye tahmin ediyorum. Herkesin hakkında hayırlısı olsun, beklediğiniz olumlu dönüşleri alırsınız inşallah.
online sınavdan bu yana 1 ay geçti fakat hala dönüş alamadım

H

Havacıbey

HavaPersonel.Com
O zaman bizim 30 Nisan mülakatlarına dönüş olur bu aralar

A

AviationSoul

HavaPersonel.Com
online sınavdan bu yana 1 ay geçti fakat hala dönüş alamadım

Mülakat sonrası için olumlu/olumsuz dönüşler ortalama 15 gün içinde oluyor. Size herhangi bir dönüş olmadıysa şayet imkanınız varsa DTM’ye gidip bilgi alabilirsiniz. Veya linkedin üzerinden TGS insan kaynakları personelleri ile iletişime geçerseniz yardımcı olacaklardır.

K

kelebek

HavaPersonel.Com
Mülakat sonrası için olumlu/olumsuz dönüşler ortalama 15 gün içinde oluyor. Size herhangi bir dönüş olmadıysa şayet imkanınız varsa DTM’ye gidip bilgi alabilirsiniz. Veya linkedin üzerinden TGS insan kaynakları personelleri ile iletişime geçerseniz yardımcı olacaklardır.
ben online sınavdan beri sms almadım. 1 ay oldu mülakata bile girmedim

B

Barisal

HavaPersonel.Com
16 mayısta eğitim olursa eğer tahminen ne zaman ararlar

A

AviationSoul

HavaPersonel.Com
16 mayısta eğitim olursa eğer tahminen ne zaman ararlar

O değişiklik gösterebiliyor. Şayet olumlu olursa öncelikle işe giriş evrakları ve sağlık testlerinin teslimi için mesaj alırsınız. Evrakları teslim ettikten sonraki süreçte eğitim başlangıcından 1 gün önce bile arayıp haber verdikleri oluyor.

B

Barisal

HavaPersonel.Com
O değişiklik gösterebiliyor. Şayet olumlu olursa öncelikle işe giriş evrakları ve sağlık testlerinin teslimi için mesaj alırsınız. Evrakları teslim ettikten sonraki süreçte eğitim başlangıcından 1 gün önce bile arayıp haber verdikleri oluyor.
Gördüğüm kadarıyla genellikle eğitime başlamadan 2-3 gün önce haber geliyor sanırım

K

kelebek

HavaPersonel.Com
Alımlar devam ediyor mu? Başka eğitim grupları da alınacak mı? Çok alım olucak diyorlar doğru mu acaba ?

Konuyu okuyanlar;