E
egulr
HavaPersonel.Com
tgs istanbul base 18 martta kurula girip dönüş alan arkadaşlar varsa yazabilir mi?
Birinden duydum 14 marrta girem birine olumsuz gelmiş bizede yakındırtgs istanbul base 18 martta kurula girip dönüş alan arkadaşlar varsa yazabilir mi?
Ama pek umudum kalmadıtgs istanbul base 18 martta kurula girip dönüş alan arkadaşlar varsa yazabilir mi?
18-19 martta giren olumlu olanların bugün eğitimi başladı süreç devam ediyor beklemede kalın umutsuz olmayın bencetgs istanbul base 18 martta kurula girip dönüş alan arkadaşlar varsa yazabilir mi?
Yani ayni tarihlerde girenler olumsuz mu oldu acaba?18-19 martta giren olumlu olanların bugün eğitimi başladı süreç devam ediyor beklemede kalın umutsuz olmayın bence
olumsuz mu oldu ilerleyen süreçte çağırırlar mı bilemem ben de 18-19 martta kurul mülakatına girmiştim bugün eğitimimiz başladıYani ayni tarihlerde girenler olumsuz mu oldu acaba?
Ben de 18 martta girmistimolumsuz mu oldu ilerleyen süreçte çağırırlar mı bilemem ben de 18-19 martta kurul mülakatına girmiştim bugün eğitimimiz başladı
Ben de 18 martta girmistim
yani süreç devam ediyor beklemekte fayda var umutsuzluğa kapılmayın benceBen de 18 martta girmistim
Mesaj geldimitgs istanbul base 18 martta kurula girip dönüş alan arkadaşlar varsa yazabilir mi?
mülakattan kaç gün sonra olumlu mesajı aldınız acaba?olumsuz mu oldu ilerleyen süreçte çağırırlar mı bilemem ben de 18-19 martta kurul mülakatına girmiştim bugün eğitimimiz başladı
kardeşim durduk yere ne sallıyorsun bilgilendirme yapıyoruz mesaj gelmedi moralin bosuKim bilir kimin torpiliyle girdi
10 gün sonramülakattan kaç gün sonra olumlu mesajı aldınız acaba?
Mesaj geldimiBen de 18 martta girmistim
Hayir henuz gelmediMesaj geldimi
Sizce bugün aranırmıyızHayir henuz gelmedi
Olumsuz herhalde bize anlamadim ki 18 martta mulakata girdim o tsrihten sonra girenlere bile olumlu dönmuslerSizce bugün aranırmıyız
Alakasız olacak ama zaten hali hazırda İstanbul’da mı yaşıyorsunuz yoksa iş için İstanbul’a mı gitttinizolumsuz mu oldu ilerleyen süreçte çağırırlar mı bilemem ben de 18-19 martta kurul mülakatına girmiştim bugün eğitimimiz başladı
Arandınızmıaranan var mı?
Merhaba size sms geldi mitgs istanbul base 18 martta kurula girip dönüş alan arkadaşlar varsa yazabilir mi?