TGS Tgs Yerinde İngilizce Ve Genel Yetenek Sınavı Hakkında

• Konbuyu başlatan havamemur
  • Başlangıç tarihi
havamemur

havamemur

HavaPersonel.Com
Merhaba 2 gün önce yerinde sınava çağırıldım. Sınavım İstanbul THY insan kaynaklarında salı günü olacak. Daha önce THY nın sınavına girmedim. Tek başıma gitmeyi planlıyorum. Yanımda çanta (cep telefonu vs.) olması sorun teşkil eder mi? Bırakabileceğimiz bir yer var mı ya da çantayla girebiliyor muyuz? Sınava daha önce giren arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok memnun oluruz. Ayrıca yerinde sınavda speaking oluyor mu? Yoksa kurul mülakatında mı speaking olacak?..

gunesdogan

gunesdogan

rise against odds
Admin
Moderatör
Merhaba, çantanızla girebiliyorsunuz. Yerinde sınavda speaking yok. Speaking yerinde sınavda başarılı olursanız ilerleyen süreçte kurul mülakatında olacak. Şimdiden başarılar dileriz.

havamemur

havamemur

HavaPersonel.Com
çok teşekkür ederim

gunesdogan

gunesdogan

rise against odds
Admin
Moderatör
çok teşekkür ederim
Dilerseniz aşağıya bıraktığım bağlantılardan ilgili forumlara giderek diğer konu başlıklarımızdaki üyelerimizin yerinde sınav deneyimlerini veya diğer konular hakkındaki paylaşımlarını okuyabilirsiniz.

A

akara

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhaba yerinde sınav için kalem silgi vs veriliyor mu? Yanımda kalem silgi kağıt vs almadım. Sınav tablet üzerinden mi gerçekleşecek? Kalem kağıda ihtiyaç olurlarsa verilecek mi

E

Elf1234

HavaPersonel.Com
Dilerseniz aşağıya bıraktığım bağlantılardan ilgili forumlara giderek diğer konu başlıklarımızdaki üyelerimizin yerinde sınav deneyimlerini veya diğer konular hakkındaki paylaşımlarını okuyabilirsiniz.
Merhabalar bu soru tipleri online testteki sorulara benzer sorular mıdır?

gunesdogan

gunesdogan

rise against odds
Admin
Moderatör
Merhabalar bu soru tipleri online testteki sorulara benzer sorular mıdır?
İngilizce başlığı altında paylaşım yaptığım konular için soruyorsanız, evet. zaten paylaşma amacımız bu.

nursena

nursena

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
online genel
Merhaba, çantanızla girebiliyorsunuz. Yerinde sınavda speaking yok. Speaking yerinde sınavda başarılı olursanız ilerleyen süreçte kurul mülakatında olacak. Şimdiden başarılar dileriz.
online genel yetenekte kalem kağıt kullanılır mı

Konuyu okuyanlar;