TGS Tgs Yerinde İngilizce Sınavı Ve Yüz Yüze Ingilizce Mülakatı!

L

LeoN

HavaPersonel.Com
Merhaba Arkadaşlar, Ben Dün Online sınav Sonucunuz Neticesinde 27.02.24 Tarihinde yerinde ingilizce Sınavına Davetlisiniz diye Bir Mesaj Aldım. Benim gibi Mülakat daveti alan Var mı? ve daha önce mülakata katılan arkdaşlar Sınavların zorluk derecesi nedir Online sınavdakiyle soru Tarzları aynı mı? Birde yüz yüze ingilizce mülakatında kendini tanıtma dışında sorulan sorular nelerdir?

Cassian.Andor

Cassian.Andor

HavaPersonel.Com
Banada geldi ama bu yerinde sınav ingilizce mülakat falan yok bildiğim kadarıyla

Bu sınavdan sonra ayrı olarak kurul mülakatına çağrılıyorsunuz

L

LeoN

HavaPersonel.Com
Banada geldi ama bu yerinde sınav ingilizce mülakat falan yok bildiğim kadarıyla

Bu sınavdan sonra ayrı olarak kurul mülakatına çağrılıyorsunuz
Benim Bildiğim önce bilgisayar üzerinden ingilizce sınavı oluyoruz daha sonra yüz yüze ingilizce mülakata giriyoruz ve sürecin ilk aşaması burada son buluyor daha sonra eğer yeterli düzeyde ingilizce bilgisine kanaat getirilirse Kurul Mülakatında davet Ediliyoruz bu şekilde ilerliyor Sanırım.

E

Emrcelik

HavaPersonel.Com
Merhaba Arkadaşlar, Ben Dün Online sınav Sonucunuz Neticesinde 27.02.24 Tarihinde yerinde ingilizce Sınavına Davetlisiniz diye Bir Mesaj Aldım. Benim gibi Mülakat daveti alan Var mı? ve daha önce mülakata katılan arkdaşlar Sınavların zorluk derecesi nedir Online sınavdakiyle soru Tarzları aynı mı? Birde yüz yüze ingilizce mülakatında kendini tanıtma dışında sorulan sorular nelerdir?
Seninki mülakat değil. Yerinde ing sınavına gircen

E

Emrcelik

HavaPersonel.Com
Benim Bildiğim önce bilgisayar üzerinden ingilizce sınavı oluyoruz daha sonra yüz yüze ingilizce mülakata giriyoruz ve sürecin ilk aşaması burada son buluyor daha sonra eğer yeterli düzeyde ingilizce bilgisine kanaat getirilirse Kurul Mülakatında davet Ediliyoruz bu şekilde ilerliyor Sanırım.
Hayır sadece ing sınavı. Kurul mülakatı sonra

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Online sınava hangi tarihte girmiştiniz ?

D

Dreamer35

HavaPersonel.Com
İstanbul için mi davet aldınız ?

A

AviationB

HavaPersonel.Com
Yerinde sınav ve kurul mülakatı için geçmiş konularda bilgiler mevcut. Kurul mülakatını kolay bulursunuz hatta yerinde sınav için
*İn-on-at
*Have to, has to
*used to
*Neither heither
Paragraf ve listening çalışın bir kaç b1-b2 seviyesinde kelime öğrenirseniz sınavda çoğunluğu çözersiniz

A

Ayşe 1224

HavaPersonel.Com
Yerinde sınav ve kurul mülakatı için geçmiş konularda bilgiler mevcut. Kurul mülakatını kolay bulursunuz hatta yerinde sınav için
*İn-on-at
*Have to, has to
*used to
*Neither heither
Paragraf ve listening çalışın bir kaç b1-b2 seviyesinde kelime öğrenirseniz sınavda çoğunluğu çözersiniz
Sadece bu tarz mi soruyorlar

L

LeoN

HavaPersonel.Com
*İn-on-at
*Have to, has to
*used to
*Neither heither
Teşekkürler Burak Bey verdiğiniz bilgiler için

T

tadiconfire

HavaPersonel.Com
arkadaşlar merhaba yerinde ingilizce sınavı için resmi veya şık giyinmemiz gerekir mi? saç sakal vs bunlarda geçerli

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
arkadaşlar merhaba yerinde ingilizce sınavı için resmi veya şık giyinmemiz gerekir mi? saç sakal vs bunlarda geçerli
Spor giyinebilirsiniz sınav için pek sorun oömuyor ama mülakat için resmi giiyinmekte fayda var

N

neolcakbilmiyorum

HavaPersonel.Com
hala yerinde ing sınav mesajı alan var mı?

Konuyu okuyanlar;