LeoN

Üye
20 Eyl 2023
46
9
35
Merhaba Arkadaşlar, Ben Dün Online sınav Sonucunuz Neticesinde 27.02.24 Tarihinde yerinde ingilizce Sınavına Davetlisiniz diye Bir Mesaj Aldım. Benim gibi Mülakat daveti alan Var mı? ve daha önce mülakata katılan arkdaşlar Sınavların zorluk derecesi nedir Online sınavdakiyle soru Tarzları aynı mı? Birde yüz yüze ingilizce mülakatında kendini tanıtma dışında sorulan sorular nelerdir?

• Like
Tepkiler: Trpower44
Banada geldi ama bu yerinde sınav ingilizce mülakat falan yok bildiğim kadarıyla

Bu sınavdan sonra ayrı olarak kurul mülakatına çağrılıyorsunuz

Banada geldi ama bu yerinde sınav ingilizce mülakat falan yok bildiğim kadarıyla

Bu sınavdan sonra ayrı olarak kurul mülakatına çağrılıyorsunuz
Benim Bildiğim önce bilgisayar üzerinden ingilizce sınavı oluyoruz daha sonra yüz yüze ingilizce mülakata giriyoruz ve sürecin ilk aşaması burada son buluyor daha sonra eğer yeterli düzeyde ingilizce bilgisine kanaat getirilirse Kurul Mülakatında davet Ediliyoruz bu şekilde ilerliyor Sanırım.

• Like
Tepkiler: Nergis
Merhaba Arkadaşlar, Ben Dün Online sınav Sonucunuz Neticesinde 27.02.24 Tarihinde yerinde ingilizce Sınavına Davetlisiniz diye Bir Mesaj Aldım. Benim gibi Mülakat daveti alan Var mı? ve daha önce mülakata katılan arkdaşlar Sınavların zorluk derecesi nedir Online sınavdakiyle soru Tarzları aynı mı? Birde yüz yüze ingilizce mülakatında kendini tanıtma dışında sorulan sorular nelerdir?
Seninki mülakat değil. Yerinde ing sınavına gircen

• Like
Tepkiler: kullanmıyorumm
Benim Bildiğim önce bilgisayar üzerinden ingilizce sınavı oluyoruz daha sonra yüz yüze ingilizce mülakata giriyoruz ve sürecin ilk aşaması burada son buluyor daha sonra eğer yeterli düzeyde ingilizce bilgisine kanaat getirilirse Kurul Mülakatında davet Ediliyoruz bu şekilde ilerliyor Sanırım.
Hayır sadece ing sınavı. Kurul mülakatı sonra

Online sınava hangi tarihte girmiştiniz ?

İstanbul için mi davet aldınız ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.