Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ü

Üye silindi 24859

Arkadaşlar Maaş Çok Düşük ve Şöförlük yapmak isterseniz ayrıca valizlerede yardımcı olmak zorundasınız orada yoğunluktan filan bahsediyor ama havalimanı zaten her zaman yoğun sürekli uçak inip uçak kalkıyor yani siz 2 iş yapmış oluyorsunuz ama aldığınız maaş çok düşük ve vardiyalı sistem gece gündüz sosyal hayatınız yok yerine gidin altur turizm gibi firmalarda çalışın daha mantıklı en azından gündüz çalışırsınız daha yüksek maaş alırsınız yolcu götürüp getirirsiniz valiz taşıma derdinizde yok mülakata girecekler var ise tavsiye etmem o kadar yol yaptım pişman oldum emin olun sizde pişman olursunuz onların verdiği maaşı her kurum veriyor zaten kurumsal özel farketmez hatta daha yüksek alırsınız boşuna kürek sallamayın bide sezonluk işler bunlar sizi çıkarttığında direk gönderirler daimi iş bakanlar için önemli buda

Arkadaşlar Maaş Çok Düşük ve Şöförlük yapmak isterseniz ayrıca valizlerede yardımcı olmak zorundasınız orada yoğunluktan filan bahsediyor ama havalimanı zaten her zaman yoğun sürekli uçak inip uçak kalkıyor yani siz 2 iş yapmış oluyorsunuz ama aldığınız maaş çok düşük ve vardiyalı sistem gece gündüz sosyal hayatınız yok yerine gidin altur turizm gibi firmalarda çalışın daha mantıklı en azından gündüz çalışırsınız daha yüksek maaş alırsınız yolcu götürüp getirirsiniz valiz taşıma derdinizde yok mülakata girecekler var ise tavsiye etmem o kadar yol yaptım pişman oldum emin olun sizde pişman olursunuz onların verdiği maaşı her kurum veriyor zaten kurumsal özel farketmez hatta daha yüksek alırsınız boşuna kürek sallamayın bide sezonluk işler bunlar sizi çıkarttığında direk gönderirler daimi iş bakanlar için önemli buda
Altur turizm en basiti havalimanına servis çekenler 28 bin alıyor ve onların da gecesi gündüzü yok büyük ihtimalle şöför maaşı için 36 bin dediler değil mi ?

Sezonluk ilan değildi bu son başvuru ben mi yanlış biliyorum aydınlatacak var mı?

Şuan 40-41 arası diyorlar

Altur turizm en basiti havalimanına servis çekenler 28 bin alıyor ve onların da gecesi gündüzü yok büyük ihtimalle şöför maaşı için 36 bin dediler değil mi ?
28 kim dedi size bilmiyorum ama Alturda 40 üstü olduğunu biliyorum arkadaşın arkadaşı alturda çalışıyor

28 kim dedi size bilmiyorum ama Alturda 40 üstü olduğunu biliyorum arkadaşın arkadaşı alturda çalışıyor
Bende birisinden duydum ama havalimanı servisi süren altur şöförleri asgeri ücret alıyor diye biliyorum Tgs yi bence düşünebilirsiniz size 6 ay sonra bağlanacak 3 ayda bir çift maaş ve Ced bilet hakkından bahsettiler mi ?

Öncelikle bilgilendirme için teşekkürler. Antalyadaki sezonluk ilanın hangi tarihler için oldugu hakkında bilginiz var mı? Maaşlarda zamlı haliyle 41K değil mi yer işçisinde?

6 ay yani kadroya girince yılda 16 maaşa denk geliyor. 40 alsan 40*16ay= 640 bin yapar o da ayık 53 bine denk geliyor. Mesai vs derken 55-60 bine tekabül ediyor.

• Like
Tepkiler: HixBlue ve RS6

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.