Pozisyon veya İlan Adı
TGS yer hizmetleri işci ilanı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

ybelenee

Üye
5 Ocak 2026
15
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
tgsde yer hizmetlerinde yer hizmetleri işcisi olarak başvuru yapan ve mülakata giren veya girecek olan mesaj gelen var mı

• Like
Tepkiler: kozakk
bana 2. Sms gelmedi henüz çoğu kişiye gitmiş sebebini bilmiyorum eski personelim daha önce 2 sene çalıştım geçtiğimiz mart ayı ayrıldım farklı sebeblerden ötürü İstanbul’dan taşındım bir süre geri döndüm muhtemelen işten çıkan personelleri almıyorlar

bana 2. Sms gelmedi henüz çoğu kişiye gitmiş sebebini bilmiyorum eski personelim daha önce 2 sene çalıştım geçtiğimiz mart ayı ayrıldım farklı sebeblerden ötürü İstanbul’dan taşındım bir süre geri döndüm muhtemelen işten çıkan personelleri almıyorlar
dil bilmek vs gerekiyor mu ? ve ne tür işler yaptırıyorlar ve maaş aralığı

Hayır dil bilmene gerek yok bavul atma uçak içi temizlik ağır bir iş
mecbur katlanmak zorundayım olur ise memur ilanı açılcakmış ancak benim kısa sürede iş bulmam gerektiği için buna başvuru yaptım zorunlu stajım var 4 ay yapmam lazım ileriki sürede çıkabilirim ve tgs de geçen yaz staj yaptım bunun faydası olur mu

mecbur katlanmak zorundayım olur ise memur ilanı açılcakmış ancak benim kısa sürede iş bulmam gerektiği için buna başvuru yaptım zorunlu stajım var 4 ay yapmam lazım ileriki sürede çıkabilirim ve tgs de geçen yaz staj yaptım bunun faydası olur mu
Buna başvuru yaptıysanız Malesef memurluk için 6 ay beklemeniz lazım ama şirket bu yıl içeri de ki işçiler için memurluğa geçiş sınavı açtı aralık ta belki sene oratasında ki alımlar da tekrar açarlar belli olmaz iş ağır ama yan hakları cidden memnun ediyor mesela bu yeni gelen zamla 41 alan arkadaşların maaşı 50 bine dayanacak ve 6 ay sonra uçuş hakkınız gelicek 3 ayda bir çift maaş hakkınız gelicez yaklaşık 80 küsür 3 ayda bir alıcaksınız.

• Like
Tepkiler: gunes
Buna başvuru yaptıysanız Malesef memurluk için 6 ay beklemeniz lazım ama şirket bu yıl içeri de ki işçiler için memurluğa geçiş sınavı açtı aralık ta belki sene oratasında ki alımlar da tekrar açarlar belli olmaz iş ağır ama yan hakları cidden memnun ediyor mesela bu yeni gelen zamla 41 alan arkadaşların maaşı 50 bine dayanacak ve 6 ay sonra uçuş hakkınız gelicek 3 ayda bir çift maaş hakkınız gelicez yaklaşık 80 küsür 3 ayda bir alıcaksınız.
80 küsür değil max 60-65k arası oluyor ortalama çift maaş da dahil.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.