Beklemedeyiz hâlâ kimseye sms gitmemiş büyük ihtimaltgsde yer hizmetlerinde yer hizmetleri işcisi olarak başvuru yapan ve mülakata giren veya girecek olan mesaj gelen var mı
Yer hizmetleri işçisi ilanı neden sadece erkek adaylar için açılıyortgsde yer hizmetlerinde yer hizmetleri işcisi olarak başvuru yapan ve mülakata giren veya girecek olan mesaj gelen var mı
ağır bir iş olduğu içinYer hizmetleri işçisi ilanı neden sadece erkek adaylar için açılıyor
dil bilmek vs gerekiyor mu ? ve ne tür işler yaptırıyorlar ve maaş aralığıbana 2. Sms gelmedi henüz çoğu kişiye gitmiş sebebini bilmiyorum eski personelim daha önce 2 sene çalıştım geçtiğimiz mart ayı ayrıldım farklı sebeblerden ötürü İstanbul’dan taşındım bir süre geri döndüm muhtemelen işten çıkan personelleri almıyorlar
Hayır dil bilmene gerek yok bavul atma uçak içi temizlik ağır bir işdil bilmek vs gerekiyor mu ? ve ne tür işler yaptırıyorlar ve maaş aralığı
mecbur katlanmak zorundayım olur ise memur ilanı açılcakmış ancak benim kısa sürede iş bulmam gerektiği için buna başvuru yaptım zorunlu stajım var 4 ay yapmam lazım ileriki sürede çıkabilirim ve tgs de geçen yaz staj yaptım bunun faydası olur muHayır dil bilmene gerek yok bavul atma uçak içi temizlik ağır bir iş
Buna başvuru yaptıysanız Malesef memurluk için 6 ay beklemeniz lazım ama şirket bu yıl içeri de ki işçiler için memurluğa geçiş sınavı açtı aralık ta belki sene oratasında ki alımlar da tekrar açarlar belli olmaz iş ağır ama yan hakları cidden memnun ediyor mesela bu yeni gelen zamla 41 alan arkadaşların maaşı 50 bine dayanacak ve 6 ay sonra uçuş hakkınız gelicek 3 ayda bir çift maaş hakkınız gelicez yaklaşık 80 küsür 3 ayda bir alıcaksınız.mecbur katlanmak zorundayım olur ise memur ilanı açılcakmış ancak benim kısa sürede iş bulmam gerektiği için buna başvuru yaptım zorunlu stajım var 4 ay yapmam lazım ileriki sürede çıkabilirim ve tgs de geçen yaz staj yaptım bunun faydası olur mu
80 küsür değil max 60-65k arası oluyor ortalama çift maaş da dahil.Buna başvuru yaptıysanız Malesef memurluk için 6 ay beklemeniz lazım ama şirket bu yıl içeri de ki işçiler için memurluğa geçiş sınavı açtı aralık ta belki sene oratasında ki alımlar da tekrar açarlar belli olmaz iş ağır ama yan hakları cidden memnun ediyor mesela bu yeni gelen zamla 41 alan arkadaşların maaşı 50 bine dayanacak ve 6 ay sonra uçuş hakkınız gelicek 3 ayda bir çift maaş hakkınız gelicez yaklaşık 80 küsür 3 ayda bir alıcaksınız.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.