Sınavınız olumlu olursa size birde yerinde sınav için mesaj atacaklarMerhaba ben bugün online sınava girdim sonraki süreç nasıl ilerliyor bilgilendirebilir misiniz ?
Çok teşekkür ederim yerinde sınavın zorluk derecesi nedir biliyor musunuz ? Ve İngilizce mülakatta kendini tanıtmadan başka ne tarz sorular soruluyor ?Sınavınız olumlu olursa size birde yerinde sınav için mesaj atacaklar
Sonra dtmye gidip orada İngilizce sınavına gireceksiniz.
Yine aynı şekilde tabletten aynı tip sorular
Onuda geçerseniz mülakata çağırırlar.
İngilizce Türkçe mülakat sonrası bitiyor bütün süreç
Sonrası artık olumlu olumsuz belli olur
Online sınavla aynı zorlukÇok teşekkür ederim yerinde sınavın zorluk derecesi nedir biliyor musunuz ? Ve İngilizce mülakatta kendini tanıtmadan başka ne tarz sorular soruluyor ?
Çok teşekkür ederimOnline sınavla aynı zorluk
Forumda var mülakat ile alakalı konular herkes için farklı oluyor bazen kısa bazen uzun sürüyor
Merhaba kardeşim yerinde sınav için mesaj aldı sınav yeri istanbul fakat ankarada ikamet ediyor ankaradaki havaalanı için bir görevlendirme yapılabiliyormu acaba istanbulda sınava girmiş olsa bile bir bilginiz varmı? bu tarz bi durum hiç oldumu? Şimdiden teşekkürlerSınavınız olumlu olursa size birde yerinde sınav için mesaj atacaklar
Sonra dtmye gidip orada İngilizce sınavına gireceksiniz.
Yine aynı şekilde tabletten aynı tip sorular
Onuda geçerseniz mülakata çağırırlar.
İngilizce Türkçe mülakat sonrası bitiyor bütün süreç
Sonrası artık olumlu olumsuz belli olur
Ne zaman online sınava girmiştiniz ?Merhaba kardeşim yerinde sınav için mesaj aldı sınav yeri istanbul fakat ankarada ikamet ediyor ankaradaki havaalanı için bir görevlendirme yapılabiliyormu acaba istanbulda sınava girmiş olsa bile bir bilginiz varmı? bu tarz bi durum hiç oldumu? Şimdiden teşekkürler
Pazar günüNe zaman online sınava girmiştiniz ?
Yerinde sınav tarihi nedir peki bende pazar günü girdim de sınava ?Pazar günü
Çok teşekkür ederim26 nisan
26 nisanYerinde sınav tarihi nedir peki bende pazar günü girdim de sınava ?
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Bilmiyorum ama Ankara içinde açılıyordu ilanlar ona başvursaydı keşkeMerhaba kardeşim yerinde sınav için mesaj aldı sınav yeri istanbul fakat ankarada ikamet ediyor ankaradaki havaalanı için bir görevlendirme yapılabiliyormu acaba istanbulda sınava girmiş olsa bile bir bilginiz varmı? bu tarz bi durum hiç oldumu? Şimdiden teşekkürler
Merhaba, herkese farklı bir tarih mi geldi bilmiyorum fakat bana 25 Nisan olarak sınav tarihi mesaj olarak geldiYerinde sınav tarihi nedir peki bende pazar günü girdim de sınava ?
Teşekkür ederimMerhaba, herkese farklı bir tarih mi geldi bilmiyorum fakat bana 25 Nisan olarak sınav tarihi mesaj olarak geldi
evet evet. 24 nisan benim sınav tarihim.Merhaba, herkese farklı bir tarih mi geldi bilmiyorum fakat bana 25 Nisan olarak sınav tarihi mesaj olarak geldi