Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri memurluğu
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Tramvajska

Üye
27 Ara 2025
64
29
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba herkese

Şimdi mülakattan çıktım elimden geldiğince sorularınızı yanıtlayabilirim

Saw yhm için başvurdum

Merhaba,Türkçe ve İngilizce kısımları paylaşırsanız sevinirim.
Sadece kendinden bahset dedi ingilizce. Akıcı bir şekilde konuşmaya başladım sonra yine Türkçeye döndü. Bu iş için özellikleriniz ne sizde diye sordu bende empati kriz yönetimi ve İngilizce dedim. O da Türkçe en son ki kriz yönetiminizi anlatır mısınız dedi anlattım. Çok olumlu ve güzel bir hava vardı zorlayıcı hiç bir şey yok

• Like
Tepkiler: Alper Cansu
Size de avrupa yakasına servis olmadığını belirttiler mi
O durum şöyle oldu, anadolu da oturduğum için oraya çok girmedik hatta bizim evin önünden geçiyor servis kontrol ettik beraber. Ama lobide bize yardımcı olan arkadaşla sohbet etme fırsatım oldu. O da mülakatlarda genelde önce bilgi veriyorlar işte mesela saw için başvurduysan Avrupa yakasına servis yok diyorlar diye bi cümle kullandı. Ama net bir bilgim yok. Muhtemelen Avrupa'dan saw a servis yok

Anladım teşekkürler, ben de kurul mülakatına davetliydim bugün fakat servis olmaması durumunu bir çok kişi dillendirince kendi rızamla çekildim süreçten.Sizin adınıza sevindim hayırlı olsun şimdiden

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.