TGS Tgs Yer Hizmetleri Kurul Mülakatı Kaç Saat Sürer.

• Konbuyu başlatan Fgorgulu
  • Başlangıç tarihi
F

Fgorgulu

HavaPersonel.Com
Tgs yer hizmetleri 24 nisan saat 13.00 da mülakata çağrıldım. Ne kadar sürede mülakata alınıyorum. Tahmini ne zaman biter acaba ona göre uçak biletim vardı o güne yeni bilet almam lazım. 13.00 de çağrıldıysam saat kaçta çıkarım. Öğrenirsem çok memnun olurum.

silasoysal

silasoysal

HavaPersonel.Com
Tgs yer hizmetleri 24 nisan saat 13.00 da mülakata çağrıldım. Ne kadar sürede mülakata alınıyorum. Tahmini ne zaman biter acaba ona göre uçak biletim vardı o güne yeni bilet almam lazım. 13.00 de çağrıldıysam saat kaçta çıkarım. Öğrenirsem çok memnun olurum.
İlk önce toplu mülakata alınıyorsun. O yaklaşık yarım saat sürüyor. Belgelerini verme vs . Daha sonra tek tek sırayla mülakata alınıyorsun. Sırana göre bekleme süren değişiklik gösterebilir. İçeri girip mülakatan çıkman max 5 ile 10 arası benim 5-6 dk da bitti

F

Fgorgulu

HavaPersonel.Com
Ne kadarlık bi bekleme süresi olur ki tahmini 3 te biter mi mesela yoksa 4 ü 5 i bulur mu?

A

AeroNomad

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Ne kadarlık bi bekleme süresi olur ki tahmini 3 te biter mi mesela yoksa 4 ü 5 i bulur mu?
Zannetmiyorum. Benim mulakatim saat 9.00'da idi, girdigim gunde ilk mulakata alaninan gruptuk yani. 9.00-9.15 arasi sunuma katilacak kisilerin gelmesini bekledik. Daha sonra bekleme alanina alindik ve hangi odada mulakata girecegimiz listede okundu. Sirayla odaya girdik ve kisi basina 10-15 dk odada kaldik. 1 saat veya en fazla 1,5 saate isinizi halletmis olursunuz.

A

AeroNomad

Zannetmiyorum. Benim mulakatim saat 9.00'da idi, girdigim gunde ilk mulakata alaninan gruptuk yani. 9.00-9.15 arasi sunuma katilacak kisilerin gelmesini bekledik. Daha sonra bekleme alanina alindik ve hangi odada mulakata girecegimiz listede okundu. Sirayla odaya girdik ve kisi basina 10-15 dk odada kaldik. 1 saat veya en fazla 1,5 saate isinizi halletmis olursunuz.
Zannetmiyorum derken, 5'i bulmaz bence.

itsmurmurous

itsmurmurous

HavaPersonel.Com
Benim mülakatım saat 14.00 daydı saat 15.00 gibi bitmişti tabi şu da var sırayla tek tek alıyorlar ben ortalarda girdim

ozgurduyar

ozgurduyar

Bütün olumsuzlukları göz önünde bulundurun.
Oldu yaaa elektrikler kesildi, trafik var vs.vs. öğlen 17.00 biticekmiş gibi hesaplayın nee olur ne olmazzz. :)

Konuyu okuyanlar;