Bende 19 martta girdim artık mail attım olumlu olumsuz dönmeleri için19 Mart günü kurulu mülakatına girdim hala bir geri dönüş almadım olumlu veya olumsuz olumsuz geri dönüş alan varsa bilgilendirebilirse sevinirim.
Genelde cuma salı günü dönüyorlar19 Mart günü kurulu mülakatına girdim hala bir geri dönüş almadım olumlu veya olumsuz olumsuz geri dönüş alan varsa bilgilendirebilirse sevinirim.
Sizin mülakat nasıl geçti19 Mart günü kurulu mülakatına girdim hala bir geri dönüş almadım olumlu veya olumsuz olumsuz geri dönüş alan varsa bilgilendirebilirse sevinirim.
OrtalamaSizin mülakat nasıl geçti
Yerinde sınav online sınavla aynı seviyede çok zor değil. Ben çok kitap ve makale okuyordum kelime bilgimi ve anlama becerimi geliştirmek için ve faydalı oldu. Kurul mülakatı kısa sürüyor genelde 5-6 dakika. Çoğu kişiye aynı sormuşlar kendinden bahset, okul/iş deneyimleri neden tgs gibi sorular İngilizce veya Türkçe soruluyorYerinde ingilizce sınavı deneyiminizi ve sınava hazırlanma önerinizi alabilir miyim.Kurul deneyiminizi de merak ediyorum süreç nasıl, neler oluyor vs..
Kendimi nası övebilrim adlı çalışmamYerinde sınav online sınavla aynı seviyede çok zor değil. Ben çok kitap ve makale okuyordum kelime bilgimi ve anlama becerimi geliştirmek için ve faydalı oldu. Kurul mülakatı kısa sürüyor genelde 5-6 dakika. Çoğu kişiye aynı sormuşlar kendinden bahset, okul/iş deneyimleri neden tgs gibi sorular İngilizce veya Türkçe soruluyor
Derken?Kendimi nası övebilrim adlı çalışmam
Sizi uzun süredir görüyorum burda ve heyecanınız biraz üslubunuzu etkiliyor. Daha önce olumlu alanlara da torpilli benzeri şeyler demiştiniz. İstediğini elde edemeyince çirkinleşen insanlardan olmamanızı umuyorum hakkınızda hayırlısı olsun.Kendimi nası övebilrim adlı çalışmam
TeşekkürlerSizi uzun süredir görüyorum burda ve heyecanınız biraz üslubunuzu etkiliyor. Daha önce olumlu alanlara da torpilli benzeri şeyler demiştiniz. İstediğini elde edemeyince çirkinleşen insanlardan olmamanızı umuyorum hakkınızda hayırlısı olsun.
Bende 19 unda girdim hala cevap yokArkadas 8 Mart'ta mülakata girdik kaç ay sürecek daha değerlendirme hiçbir mesaj gelmedi
İstanbulmuVar mı 8 Mart'ta girip olumsuz mesaj alan
Bende artık çok sıkıldım olumsuz oldu kesin20 Mart'ta girdim bende henüz bir geri dönüş yapılmadı. Mülakat günü yapılan sunumda 3 hafta içerisinde dönüş yapılacağı söylenmişti. Eğer mülakat sonrası olumsuz dönüş alan yoksa olumsuz olarak yorumlayacağım 1 aydan fazla oldu çünkü
Antalyaİstanbulmu
Ortalam
bende bugün bunu düşündümDtm ye gidip bilgi alabilir miyiz acaba