Pozisyon veya İlan Adı
Yer Hizmetleri İşçisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

canonsra

Üye
9 Ocak 2026
38
5
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba arkadaşlar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum Mülakata katılan davet alan arkadaşlarımız da bilgilendirme yaparsa sevinirim.
Formda Mülakata katılan bir arkadaşımızın mesajını gördüm. Mülakatta TGS Artık süresiz sözleşmeli yani kadrolu personel alımı olmadığını 6 aylık mevsimsel işçi aldıklarını beyan ettiklerini söylemiş. Antalya istasyonunda Mülakatta söylenmiş. İstanbul'da mülakata giren oldu mu? bu husus doğru mu? Şartlar ve ilan açıklamasında mevsimsel diye bir ibare bulunmuyor ama mülakat deneyimini anlatan bir arkadaşı görünce sormak istedim.

Merhaba arkadaşlar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum Mülakata katılan davet alan arkadaşlarımız da bilgilendirme yaparsa sevinirim.
Formda Mülakata katılan bir arkadaşımızın mesajını gördüm. Mülakatta TGS Artık süresiz sözleşmeli yani kadrolu personel alımı olmadığını 6 aylık mevsimsel işçi aldıklarını beyan ettiklerini söylemiş. Antalya istasyonunda Mülakatta söylenmiş. İstanbul'da mülakata giren oldu mu? bu husus doğru mu? Şartlar ve ilan açıklamasında mevsimsel diye bir ibare bulunmuyor ama mülakat deneyimini anlatan bir arkadaşı görünce sormak istedim.
Antalya için mevsimlik zaten ilk başvuru ekranında mevsimlik olup olmadığı belirtiliyordu . İstanbul için böyle bi durum yok

• Like
Tepkiler: gunes
Benim yarın mülakatım var saat 2 de Antalya da ama adresi yazınca haritaya çok değişik bir yer çıkıyor tgs akademi diyor ama haritada gösterdiği yer ile alakası yok yardımcı olur musunuz bu konuda bana ?

Yer hizmetleri işçisi mülakatı nasıl olacak bilen var mı İstanbul için Perşembe günü mülakatm.var

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.