Pozisyon veya İlan Adı
Tgs yer hizmetleri işçisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

kalprengi

Üye
5 Ocak 2026
17
3
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Tgs yer hizmetleri için şoförlük için değil yer hizmetleri için geri dönüş mülakat bilgisi alan varmı

Ben yanlislikla basvuru yaptim yolcu hizmetlerine yapacaktim gozum yanlis gordu acaba yolcu hizmetleri ilani acilinca basvuru yapabilirmiyim tekrar

Ben yanlislikla basvuru yaptim yolcu hizmetlerine yapacaktim gozum yanlis gordu acaba yolcu hizmetleri ilani acilinca basvuru yapabilirmiyim tekrar
6 ay sureyle tek bir ilana basvuru yapma hakkiniz var maalesef.. Bunu yapan bu sene cok olmus, TGS umarim bu durum icin aksiyon alir ve insanlar basvurularini geri cekme opsiyonuna sahip olabilirler..

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.