TGS Tgs Yer Hizmetleri Eğitim Kaç Gün Kaç Saat

dryas

HavaPersonel.Com
Benim sizlerden öğrenmek istediğim şu sonuna kadar okuyup yardım edin lütfen eğitime girenler söylerse sevinirim

1.Eğitim verilecek dediler ama kaç saat sürüyor eğitim önemli mi gelmesek ne olur sabah veya öğlen eğitim oluyor mu ulaşsam öğlen gelsem diyeceğim ulaşamıyorum da
bana çay servis demişlerdi gittiğimde

2…ve servis mevcut mu gelemeyen insanlar vardır nasıl servis yok acaba uzak yerden gelen vardır birde metro filan mevcut mu o taraflarda birde

3.Beni götürebilecek bir babam var oda buranın yabancısı ablamın çocuklarını okula götürdüğü için sabah 6 buçuk 7 de çıkıyorlar evden bu adamla zor gidilir ta o taraflara

Ben Beykoz’da oturuyorum bu adrese nasıl gidilir kendi imkanlarımız ile benim altımda araba yok babam var adamda işte yabancısı Beykoz dışında hiç bir yer bilmiyorum pek Beykoz kavacıkta oturuyorum ordan bu tarafa otobüs var mı

Adres: İDTM A1 Blok Kat:1 TGS İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü Ofisi Bakırköy/İST B234

Ety

HavaPersonel.Com
Dostum bunu daha önce de sormuştun anlatmışlardı.

Bir kez de ben anlatayım. Ders sabah 8 öglen 4 ve gitmeme ihtimalin yok, 1 gün bile gitmezsen işe başlayamazsın.

Eğitime ilk gün kendin git sonra servis sor, dtm ye giden memurların servisleri oluyor denk geliyorsa ve yer varsa sende binebilirsin.

Otobüs tabiki var bunu da kendin google maps tarzı uygulamaları kullanarak arastirarak bulacaksin, istanbula yeni taşındıysan sürekli insanlara yer soramazsın elbet yalnız kaldığın olucak uygulamaları kullanmayı ögrenmen gerekiyor.

Konuyu okuyanlar;