Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Büyük boyutta Siyasi dini vs sembol istemiyoruz dediler sunumda. Mülakatta bana dövmen var mı diye sordular. Sildirdiğim minik bir dövmem var dedim. Göstermemi istediler. Gösterince haa yazı dimi dedi evet dedim cok sorun etmiş gibi gelmediler acıkcası
Benim de sol bileğimde minik bir ay sağ bileğimde de bir köpek yüzü var ama ikisi de çok soluk ve çizgisel dövmeler. Sorun edip elerler mi diye iki gündür stres içindeyim
Büyük boyutta Siyasi dini vs sembol istemiyoruz dediler sunumda. Mülakatta bana dövmen var mı diye sordular. Sildirdiğim minik bir dövmem var dedim. Göstermemi istediler. Gösterince haa yazı dimi dedi evet dedim cok sorun etmiş gibi gelmediler acıkcası
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.