Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
Dalaman
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
30 Ocak 2026
4
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
merhaba tgs de dövmeyi sıkıntı ediyorlar mı? dövmelerimi gizlemeli miyim? sıkıntı yaşar mıyım

merhaba tgs de dövmeyi sıkıntı ediyorlar mı? dövmelerimi gizlemeli miyim? sıkıntı yaşar mıyım
Büyük boyutta Siyasi dini vs sembol istemiyoruz dediler sunumda. Mülakatta bana dövmen var mı diye sordular. Sildirdiğim minik bir dövmem var dedim. Göstermemi istediler. Gösterince haa yazı dimi dedi evet dedim cok sorun etmiş gibi gelmediler acıkcası

• Like
Tepkiler: admin
Benim de sol bileğimde minik bir ay sağ bileğimde de bir köpek yüzü var ama ikisi de çok soluk ve çizgisel dövmeler. Sorun edip elerler mi diye iki gündür stres içindeyim

Büyük boyutta Siyasi dini vs sembol istemiyoruz dediler sunumda. Mülakatta bana dövmen var mı diye sordular. Sildirdiğim minik bir dövmem var dedim. Göstermemi istediler. Gösterince haa yazı dimi dedi evet dedim cok sorun etmiş gibi gelmediler acıkcası
benim dövmelerim biraz fazla hepsi minimal ama çok var, sıkıntı olur mu:(

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.