TGS Tgs Yer Hi̇zmetleri̇ Sağlık Evrakları

• Konbuyu başlatan eternalsunshine
  • Başlangıç tarihi
E

eternalsunshine

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, bugün olumlu mesaj geldi ve pazartesi sağlık evraklarını teslim etmem gerektiğini yazıyor. 3 Nisan işe başlatacaklarmış. Sorun şu ki o hafta işe başlayamam sınavlarım var. Daha önce giren arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi esneklik sağlıyorlar mı ? Ayrıca 2 günde sağlık raporunu teslim etmem de mümkün değil nasıl bir süreç ?

Cassian.Andor

Cassian.Andor

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Herkese aynı mesaj gitmiş evet kısa süre ve haftasonu'na denk geldi

Bu işe başlama muhabbeti acaba sigorta başlangıcı mı yoksa eğitim başlangıcı mı onu anlamadım

Eğitim sınıfları açılacak çünkü bayram arifesinde mi açarlar acaba

H

havacılık99

Bu işe başlama muhabbeti acaba sigorta başlangıcı mı yoksa eğitim başlangıcı mı onu anlamadım

Sigorta başlangıcı. Eğitim sınıflarıyla alakalı 1 Nisan günü evraklar teslim edildiğinde bilgi verirler.
Benim tahminim bayramdan sonra eğitim sınıfı açılır.

C

cse11

Merhaba arkadaşlar, bugün olumlu mesaj geldi ve pazartesi sağlık evraklarını teslim etmem gerektiğini yazıyor. 3 Nisan işe başlatacaklarmış. Sorun şu ki o hafta işe başlayamam sınavlarım var. Daha önce giren arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi esneklik sağlıyorlar mı ? Ayrıca 2 günde sağlık raporunu teslim etmem de mümkün değil nasıl bir süreç ?
ramp mı

C

cse11

Sigorta başlangıcı. Eğitim sınıflarıyla alakalı 1 Nisan günü evraklar teslim edildiğinde bilgi verirler.
Benim tahminim bayramdan sonra eğitim sınıfı açılır.
ne zaman girmiştiniz mülakata ve hangi istasyon için

C

cse11

hangi istasyon ve mülakat tarihiniz nedir

F

flyby

Beni şimdi aradılar 1 nisanda sağlık belgelerini teslim ettiğiniz takdirde 3 nisanda ki eğitim sınıfına dahil olucaksınız sizin için uygun mudur diye sordular

C

cse11

Beni şimdi aradılar 1 nisanda sağlık belgelerini teslim ettiğiniz takdirde 3 nisanda ki eğitim sınıfına dahil olucaksınız sizin için uygun mudur diye sordular
sizinde mi istanbul içindi

E

enesclk

HavaPersonel.Com

Ben 18 martta girmiştim kurul mülakatına. Olumlu dönüşler devam eder mi bilginiz var mı ?

Cassian.Andor

Cassian.Andor

Ben 18 martta girmiştim kurul mülakatına. Olumlu dönüşler devam eder mi bilginiz var mı ?
Genellikle 18-19-20 Mart'ta girenlere olumlu cevap gelmiş bence olumsuz mesaj gelmeden bir şey demek olmaz ama durum bu

R

runoer

HavaPersonel.Com
Ben de 19 Mart'ta girdim ve kabul aldım. Bugün saat 15.50de geldi olumlu mesajı. İstanbul için ve yer hizmetleri memurluğu. Pazartesi saat 16.00'a kadar teslim etmem gerekiyor belgeleri. Ya insan kaynaklarına son dakika geldi bu isimler ya da bizi düşünmüyorlar aksi halde haftanın son gününe ve son iş saatine bırakılamaz bu bilgilendirme. Herkese hakkında hayırlısı diyorum arkadaşlar. Ne ve nerede olursa olsun, düşünceli olmak erdemdir. Herkese başarılar.

N

Nisaxx

Arkadaşlar hangi numaradan arandınız sonu 36 36 olan mı

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar bu sağlık tetkikleri toplam iki saat sürüyor. Düşündüğünüz kadar karmaşık bir olay değil. Özelden alabilirsiniz gitmeden arayığ fiyat almanızda fayda var. Özel florya hastanesi en ucuz yapan yer diye konuşuyorlardı arkadaşlar sanırım 800 tl mi ne. Gitmeden bir kaç özel hastaneyi arayıp tetkik isimlerini verin fiyat alın, pazarlık yapın. Hepinize hayırlı olsun.

H

Havacılıktutkusu

Ben de 19 Mart'ta girdim ve kabul aldım. Bugün saat 15.50de geldi olumlu mesajı. İstanbul için ve yer hizmetleri memurluğu. Pazartesi saat 16.00'a kadar teslim etmem gerekiyor belgeleri. Ya insan kaynaklarına son dakika geldi bu isimler ya da bizi düşünmüyorlar aksi halde haftanın son gününe ve son iş saatine bırakılamaz bu bilgilendirme. Herkese hakkında hayırlısı diyorum arkadaşlar. Ne ve nerede olursa olsun, düşünceli olmak erdemdir. Herkese başarılar.
Saat kaçta girdiniz bende 19 martta girdim çok iyi gecmişti acaba pazartesi devam edermi dönüşler

Konuyu okuyanlar;