L
Leon718
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Arkadaşlar tgs bildiğim kadarıyla daha iyi fakat sizce çok fark var mı aralarında maaş olsun şirket olsun?
Tgs deki gibi havaşta 3 ayda bir çift maaş falan yok bayram ikramiyesi sene sonu kar payı falanda yok maaşlarıda 28-30 arası falan galiba ama havaş çelebi fugoya göre falan iyiArkadaşlar tgs bildiğim kadarıyla daha iyi fakat sizce çok fark var mı aralarında maaş olsun şirket olsun?
3 ayda bir ikramiye yok ama aylık maaşları aynı tek fark sene sonu kar payı ve bayram ikramiyeleri herhalde?Tgs deki gibi havaşta 3 ayda bir çift maaş falan yok bayram ikramiyesi sene sonu kar payı falanda yok maaşlarıda 28-30 arası falan galiba ama havaş çelebi fugoya göre falan iyi
İşte 28-30 bin lira aylık maaş başka bir ekstrası yok3 ayda bir ikramiye yok ama aylık maaşları aynı tek fark sene sonu kar payı ve bayram ikramiyeleri herhalde?
TGS nin aylık maaşı ikramiyeler dahil 34 e geliyor aşağı yukarı 5 bin tl fazla alıyorlar o zamanİşte 28-30 bin lira aylık maaş başka bir ekstrası yok
5 değilde 6-7 k fark vardırTGS nin aylık maaşı ikramiyeler dahil 34 e geliyor aşağı yukarı 5 bin tl fazla alıyorlar o zaman
memur maaşları primler dahil aylık 30K civarı bu performansa bağlı çok az daha farklılık olabilir. Harici tamamlayıcı sağlık sigortan oluyor. Anlaşmalı kurumlarda %80 gibi bir indirim oluyor sağlık hizmetlerinde.3 ayda bir ikramiye yok ama aylık maaşları aynı tek fark sene sonu kar payı ve bayram ikramiyeleri herhalde?
Her iki şirkette de var mı bu şartlarmemur maaşları primler dahil aylık 30K civarı bu performansa bağlı çok az daha farklılık olabilir. Harici tamamlayıcı sağlık sigortan oluyor. Anlaşmalı kurumlarda %80 gibi bir indirim oluyor sağlık hizmetlerinde.
Tgs tarafını bilmiyorum. Çelebi'de bu eskiden 1 sene çalıştıktan sonra oluyordu. Havaş'ta işbaşı itibariyle oluyor. Tgs ve Havaş arasında maaşlarda bir tık daha iyi diye biliyorum Havaş ama çift maaştır ikramiyedir vs bu konuda Tgs sadece imkan sunuyor Thy iştiraklerinden olması sebebiyle.Her iki şirkette de var mı bu şartlar
Havaştan memnun musunuz siz?Tgs tarafını bilmiyorum. Çelebi'de bu eskiden 1 sene çalıştıktan sonra oluyordu. Havaş'ta işbaşı itibariyle oluyor. Tgs ve Havaş arasında maaşlarda bir tık daha iyi diye biliyorum Havaş ama çift maaştır ikramiyedir vs bu konuda Tgs sadece imkan sunuyor Thy iştiraklerinden olması sebebiyle.
Günümüz şartlarına bakacak olursak memnun olmamak için sebep yok..Havaştan memnun musunuz siz?
Online mülakatta ne tür sorular soruyorlar cevaplarsanız çok memnun olurumGünümüz şartlarına bakacak olursak memnun olmamak için sebep yok..
Kendi adıma konuşacak olursam burada olmanın beni çok mutlu ettiğini söyleyebilirim.
Sevindim sizin adınıza.Günümüz şartlarına bakacak olursak memnun olmamak için sebep yok..
Kendi adıma konuşacak olursam burada olmanın beni çok mutlu ettiğini söyleyebilirim.
Tgs tarafını bilmiyorum. Çelebi'de bu eskiden 1 sene çalıştıktan sonra oluyordu. Havaş'ta işbaşı itibariyle oluyor. Tgs ve Havaş arasında maaşlarda bir tık daha iyi diye biliyorum Havaş ama çift maaştır ikramiyedir vs bu konuda Tgs sadece imkan sunuyor Thy iştiraklerinden olması sebebiyle.
havaşta mesaide ek ücret veriyorlar mıİşte 28-30 bin lira aylık maaş başka bir ekstrası yok
Merhaba , Havaş’ta online mülakatta ne soruluyor acabaTgs deki gibi havaşta 3 ayda bir çift maaş falan yok bayram ikramiyesi sene sonu kar payı falanda yok maaşlarıda 28-30 arası falan galiba ama havaş çelebi fugoya göre falan iyi
Bilmiyorum maalesefMerhaba , Havaş’ta online mülakatta ne soruluyor acaba
Siz tgs de mi çalışıyorsunuzBilmiyorum maalesef