Selamlar, tgs tecrübeli mühendis alım ilanı süreci bilgi ve tecrübe paylaşım konu başlığıdır.
O orion HavaPersonel.Com Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 24 Ocak 2024 + - #1 Selamlar, tgs tecrübeli mühendis alım ilanı süreci bilgi ve tecrübe paylaşım konu başlığıdır.
D dmg HavaPersonel.Com Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 6 Tepkime puanı 1 25 Ocak 2024 #2 Mülakatlarda başarılı olup herhangi bir haber alan var mı? Ocağın başında olumlu veya olumsuz dönüş olacak dediler ama dönen olmadı
Mülakatlarda başarılı olup herhangi bir haber alan var mı? Ocağın başında olumlu veya olumsuz dönüş olacak dediler ama dönen olmadı
S StpVlnc HavaPersonel.Com Katılım 3 Ara 2023 Mesajlar 117 Tepkime puanı 22 25 Ocak 2024 #3 Mülakat sürecinde elenmiştim, olumsuz dönüş yapıldı.
D dmg HavaPersonel.Com Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 6 Tepkime puanı 1 25 Ocak 2024 #4 BrhN' Alıntı: Mülakat sürecinde elenmiştim, olumsuz dönüş yapıldı. Genişletmek için tıkla ... Kurul mülakatından önce mi sonra mı? Bir de ne zaman dönüş yapıldı ve nasıl yaptılar söyleyebilir misiniz?
BrhN' Alıntı: Mülakat sürecinde elenmiştim, olumsuz dönüş yapıldı. Genişletmek için tıkla ... Kurul mülakatından önce mi sonra mı? Bir de ne zaman dönüş yapıldı ve nasıl yaptılar söyleyebilir misiniz?
S StpVlnc HavaPersonel.Com Katılım 3 Ara 2023 Mesajlar 117 Tepkime puanı 22 26 Ocak 2024 #5 dmg' Alıntı: Kurul mülakatından önce mi sonra mı? Bir de ne zaman dönüş yapıldı ve nasıl yaptılar söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Kurul mülakatına girmedim, yerinde sınav ve aynı ingilizce mülakat oldu. 3 Ocakta olumsuz dönüş yapıldı.
dmg' Alıntı: Kurul mülakatından önce mi sonra mı? Bir de ne zaman dönüş yapıldı ve nasıl yaptılar söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Kurul mülakatına girmedim, yerinde sınav ve aynı ingilizce mülakat oldu. 3 Ocakta olumsuz dönüş yapıldı.
D dmg HavaPersonel.Com Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 6 Tepkime puanı 1 31 Ocak 2024 #6 Bugün tarafıma mail ile iş teklifi yapıldı. başka teklif yapılan arkadaşlar iletişime geçebilir isterse
Bugün tarafıma mail ile iş teklifi yapıldı. başka teklif yapılan arkadaşlar iletişime geçebilir isterse
admin Admin Moderatör Katılım 31 Tem 2023 Mesajlar 2,015 Tepkime puanı 1,777 31 Ocak 2024 #7 dmg' Alıntı: Bugün tarafıma mail ile iş teklifi yapıldı. başka teklif yapılan arkadaşlar iletişime geçebilir isterse Genişletmek için tıkla ... Hakkınızda hayırlısı olsun. Süreci detaylıca anlatırsanız seviniriz. Hangi süreçlerden geçtiniz, ortalama ne kadar beklediniz gibi..
dmg' Alıntı: Bugün tarafıma mail ile iş teklifi yapıldı. başka teklif yapılan arkadaşlar iletişime geçebilir isterse Genişletmek için tıkla ... Hakkınızda hayırlısı olsun. Süreci detaylıca anlatırsanız seviniriz. Hangi süreçlerden geçtiniz, ortalama ne kadar beklediniz gibi..