rumay

Üye
1 Ağu 2023
382
149
535
Arkadaşlar,yerinde ingilizce sınavı online olarak girilen sınavın benzeri diyorlar, peki herkesin sınavının zorluğuna veya kolaylığını göremi sorular soruluyor örneğin x kişisinin online sınavı a2 b1 arasında Bi sınav diyelim yerinde sınavdamı bu şekilde oluyor bilgisi olan varmı?yoksa farketmiyor mu?

Arkadaşlar,yerinde ingilizce sınavı online olarak girilen sınavın benzeri diyorlar, peki herkesin sınavının zorluğuna veya kolaylığını göremi sorular soruluyor örneğin x kişisinin online sınavı a2 b1 arasında Bi sınav diyelim yerinde sınavdamı bu şekilde oluyor bilgisi olan varmı?yoksa farketmiyor mu?
Ben YDS’ye çalışıyordum ve çıkmış soruları çözerken yerinde sınava girdiğim sorularla aynı olduğunu derlerim. YDS1 2019 ve 2018 çıkmış sorulara bakarsanız o düzeydeydi benim girdiğim yerinde sınav. Bir çok soruyu hatırladım çalışırken

• Like
Tepkiler: cihangirefe
Ben YDS’ye çalışıyordum ve çıkmış soruları çözerken yerinde sınava girdiğim sorularla aynı olduğunu derlerim. YDS1 2019 ve 2018 çıkmış sorulara bakarsanız o düzeydeydi benim girdiğim yerinde sınav. Bir çok soruyu hatırladım çalışırken
Pardon aynı olduğunu *farkettim diyecektim

Aynı birebir soruların çıkması çok ilginç bence bukadarı fazla diye düşünüyorum

Aynı birebir soruların çıkması çok ilginç bence bukadarı fazla diye düşünüyorum
Bazı sorular birebir aynıydı elbette ki aralarına farklı sorular da karıştırmışlardır ama en azından benim girdiğim sınavda bir 9-10 tane gördüm yds çıkmış sorularından. Arkadaşım da benimle aynı anda girdi fakat sınavlarımız aynı değildi

9 10 tane gayet iyi bence 2018 19 arası dimi işte benimde bundan dolayı kafam karıştı kimisi kolay kimisi zor diyor mesela benim online sınavım kolaydı haksızlık olduğunu düşünüyorum açıkçası kimsine zor kimisine kolay

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.