Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri Yer hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ankara’ya gelmemiş sanırım yakında bize de gelebilir Ankara ikinci kez eğitim grubu açmaz. 15/20 kişi zor alıyorlar zaten
Hocam ankaranın personelin yanında stajyere bile ciddi şekilde ihtiyacı olduğunu biliyorum, ama nasıl alırlar kaç kişi alırlar kestiremiyorum malesef

merhaba; son 1 ay sigorta olmama şartı var mı. çağırlanlar arasında hali hazırda bir işte sigortalı çalışan var mı bilgisi olan var mı?

Hocam ankaranın personelin yanında stajyere bile ciddi şekilde ihtiyacı olduğunu biliyorum, ama nasıl alırlar kaç kişi alırlar kestiremiyorum malesef
Evet haklısınız çıkan kişi sayısı aldıkları kişi sayısına göre fazla ama alım yapmıyorlar. Bende kestiremiyorum belki seneye daha fazla kişi alırlar.

• Like
Tepkiler: Osman06
Ben de dalaman icin bekliyordum sms gelmedi sadece ist saw istasyonlari atmis olabilir
4 Ay önce onlarca kişiyi mulakata çağırdılar sunum yaptılar sonra ne ses ne bi açıklama. 1 kişi bile alınmayacak mı acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.