Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri memuru
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Aircraft22

Üye
29 Ocak 2026
4
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba arkadaşlar saw yhm için 4 şubat 15.30 da yerinde sınava girdim fakat kurul mülakatı için sms almadım dönüş alan var mı paylaşırsa sevinirim

Merhaba arkadaşlar saw yhm için 4 şubat 15.30 da yerinde sınava girdim fakat kurul mülakatı için sms almadım dönüş alan var mı paylaşırsa sevinirim
Evet ben olumlu davet aldım hemen vir sonraki gün kurula çağırdılar dünden önce sınav oldu ve bitti süreç 1 ay sonra sonuç tarafınıza gönderilecek dediler

• Like
Tepkiler: Aircraft22
Bende aynı gün girdim sınava banada henüz bir geri dönüş gelmedi ama ben okudum çoğu kişi başarı sıralamasına göre çağırıyorlar demiş.

ben pazartesi günü yerinde sınava girdim akşamına kurul için sms geldi dün de kurula girdim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.