Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Scari

Üye
4 Şub 2026
3
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhabalar, Mülakatta bir e nabız kontrolü falan var mı ya da geçmiş sağlık dökümleri thy kadar detaylı inceleniyor mu? İnceleniyor sa neler inceleniyor? Bilen varsa cevaplarsa sevinirim, rica ediyorum kafa karıştırıcı bilgi yazmayın herkesin yeterince kafası karışık, örn; bir arkadaş demişti biri yazmıştı biri söylemişti gibi bilgiler vermeyin rica ediyorum sadece birinci elden bilgi sahibi olanlar cevaplarsa daha verimli bir süreç olur biz yeni katılacak kişiler için şimdiden çok teşekkür ederim

Merhabalar, Mülakatta bir e nabız kontrolü falan var mı ya da geçmiş sağlık dökümleri thy kadar detaylı inceleniyor mu? İnceleniyor sa neler inceleniyor? Bilen varsa cevaplarsa sevinirim, rica ediyorum kafa karıştırıcı bilgi yazmayın herkesin yeterince kafası karışık, örn; bir arkadaş demişti biri yazmıştı biri söylemişti gibi bilgiler vermeyin rica ediyorum sadece birinci elden bilgi sahibi olanlar cevaplarsa daha verimli bir süreç olur biz yeni katılacak kişiler için şimdiden çok teşekkür ederim
Her türlü şeye bakıyorlar sağlık kısmında. Oldukca sertler bu konuda maalesef..

Merhaba siz kendiniz e nabiza baktıklarına şahit oldunuz mu yani thy a jet vb. kabin memurluğunda olduğu gibi yhm içinde e nabiz kontrolü kesin oluyor mu ?
Kesin oluyor kurul mülakatım da bizzat tek tek söylediler üstüne bastıra bastıra. Eğer kendinizle alakalı sağlık açısından en ufak fikriniz var ise mülakattan önce konuşalım kendinden emin olanlar kurula mülakatı için devam edebilirler dendi

bu aşamada her şeyi söylemenize gerek yok. istenen testler basit kan sayımı, isitme-goz testi, akciger grafisi, aclik sayımı ve idrar.
Mesela ajet thy vb.kabin memurluğunda sağlık raporu aldıktan sonra şirket doktoru bilgisayardan enabiz kontrolü yapıyor yhm içinde aynı şekilde yapılıyor mu diye sormak istemiştim aslında,yapılıyorsa şirket doktoru görüyor çünkü her türlü hastalığı, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 😇

• Like
Tepkiler: blight ve Nesibe

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.