tgsyhm

Üye
15 Şub 2025
91
34
5
Merhaba. Bu aşamada çok kalan oluyor mu? İş yeri doktorlari e-nabiz muayenesi yapip gecmis tanilari sorun yaptigi oluyor mu? Bu aşamada elenen veya elenmiş tanıdığı olanlar bildiklerini paylaşırsa çok sevinirim arkadaşlar

bana mülakatta ortapedik rahatsızlıklardan özellikle fıtık ve epilepsi ve 7 numara üzeri göz den elenenler olduğu söylendi ama iş yeri hekimi muayene ediyor mu ya da e nabıza bakıyor mu bilmiyorum

Daha önce 2023 yılında acilde bana vertigo teşhisi konuldu ancak sonra vertigo ile alakalı bir birime gittim vertigo olmadığım anlaşıldı ama hala 2023 yılına baktığımda e nabızda acilin verdiği teşhis duruyor. Sizce bu elenmeme nerden olur mu ? Nede olsa acil serviste tam tetkik konulmadan verilmiş bir tanı.

vertigo normalde eleme sebebi ancak durumu anlatırsın e nabıza falan bakmazlarsa zaten sorun olmaz bakarlarsa sa da açıklarsın bakılıp bakılmadığını henüz bilmiyoruz

Aslında eğer kabul alırsam gidip heyetten rapor almayı düşündüm vertigo değilim diye acaba almalı mıyım yoksa zaten bakın 2023 yılı acil servis yazıyor mu demeliyim bilemedim.

Aslında eğer kabul alırsam gidip heyetten rapor almayı düşündüm vertigo değilim diye acaba almalı mıyım yoksa zaten bakın 2023 yılı acil servis yazıyor mu demeliyim bilemedim.
istenilen sağlık belgeleri var onları aldıktan sonra bi kbb ye gidip vertigo olmadığına dair belge alabilirsin iş yeri hekimi e nabıza bakmazsa vermessin bakarsa ve görürse o kbb den aldığın belgeyi de verirsin garanti olması için

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.