4 Mar 2025
32
9
5
Merhaba arkadaşlar bügün İstanbul tgs insan kaynaklarında evrakları teslim ettim. Sağlıkta gözle ilgili birşey istenmemişti,bir sürü tahlil ve rapor aldım. Gittim evrakları teslim etmeye tgs bölümündeki doktor hepsini onayladı ve en son kendisi göz testine koydu ve renk körü çıktım.

Madem böyle bir göz testi varsa,neden başta belirtmiyorsunuz bir sürü para ve zahmet verdim.

Hem bavul taşımakla uçak temizlemekle renk körlüğün ne alakası var. Henüz bir sonuç yok,olumlu veya olumsuz olması önemli değil. Bu yapılan ADALETSİZLİKTİR.

Merhaba arkadaşlar bügün İstanbul tgs insan kaynaklarında evrakları teslim ettim. Sağlıkta gözle ilgili birşey istenmemişti,bir sürü tahlil ve rapor aldım. Gittim evrakları teslim etmeye tgs bölümündeki doktor hepsini onayladı ve en son kendisi göz testine koydu ve renk körü çıktım.

Madem böyle bir göz testi varsa,neden başta belirtmiyorsunuz bir sürü para ve zahmet verdim.

Hem bavul taşımakla uçak temizlemekle renk körlüğün ne alakası var. Henüz bir sonuç yok,olumlu veya olumsuz olması önemli değil. Bu yapılan ADALETSİZLİKTİR.
Merhabalar. Hangi pozisyon için muayeneye girdiniz acaba?

Anladım. Umarım sürecinizde olumsuz bi etkisi olmaz bunun. Göz muayenesini tam olarak nasıl yaptı? Bende de göz tembelliği var. Gözleri tek tek kapatarakta muayene ediyor mu? Bir de e-nabız geçmişine bakıyor mu?
Yok doktor hanımın önünde kâğıt var,kağıtlardaki rakamları okuyun diyor. O testi yapıp yapmamaları çokta önemli değil gibime geldi. Saçma sapan renklerin içinde 6 yı bulmak nasıl bir mantık anlamış değilim. Yaş 30,30 yıldır hayatıma engel olmamış o tür renkler,araç sürmeme ve ehliyet almama engel olmamış. Bavul taşıyacağıma engel olacaksa yazık.

Yok doktor hanımın önünde kâğıt var,kağıtlardaki rakamları okuyun diyor. O testi yapıp yapmamaları çokta önemli değil gibime geldi. Saçma sapan renklerin içinde 6 yı bulmak nasıl bir mantık anlamış değilim. Yaş 30,30 yıldır hayatıma engel olmamış o tür renkler,araç sürmeme ve ehliyet almama engel olmamış. Bavul taşıyacağıma engel olacaksa yazık.
Çok üzücü cidden geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

• Like
Tepkiler: eetyh

Renk körü olmanız belki de yapacağınız işe engel olmayabilir. Ancak çalışacağınız yer emniyet ve güvenliğin en yüksek noktada olması gereken apron. Apronda her çalışan emniyet ve güvenliğin sağlanmasından dolaylı olarak da olsa sorumludur. Bu dolaylı sorumluluk gereği, renk körü olmanız sorun yaratıyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.