Yavux

Üye
6 Mar 2025
9
3
0
Herkese iyi forumlar.
Merak ettiğim bir konu var forumda bir çok insan fitik veya fitik başlangicindan dolayi sağlıktan elendiğini söyledi. Ancak psikiyatrik gecmis ve psikiyatrik ilaç kullanimindan dolayi elenen oldu mu hiç?

Herkese iyi forumlar.
Merak ettiğim bir konu var forumda bir çok insan fitik veya fitik başlangicindan dolayi sağlıktan elendiğini söyledi. Ancak psikiyatrik gecmis ve psikiyatrik ilaç kullanimindan dolayi elenen oldu mu hiç?
Onlar direkt mülakata bile alınmadı benim seminerimde direkt olumsuz dediler mülakata almadılar ama hepsi olduğunu sanmıyorum kırmızı reçeteli falandır herhalde net de bilmiyorum

• Like
Tepkiler: tasaxen
Acaba elenenler ya da mulakata bile alinmadilar dedikleriniz aktif olarak antidepresan kullananlar mi yoksa geçmişte kullanmis olanlarda dahil midir?
Onlar direkt mülakata bile alınmadı benim seminerimde direkt olumsuz dediler mülakata almadılar ama hepsi olduğunu sanmıyorum kırmızı reçeteli falandır herhalde net de bilmiyorum

Acaba elenenler ya da mulakata bile alinmadilar dedikleriniz aktif olarak antidepresan kullananlar mi yoksa geçmişte kullanmis olanlarda dahil midir?
Aktif olarak kullananı zatrn almazlar gecmiste kullanım da etkiler soranlar olmus gecememisler ama yüzde yüz doğru bilgi değil ben de bu sekilde duydum bazı hastalıkları ve durumları asla kabul etmiyorlar bu konu da onlardan biri

• Like
Tepkiler: tasaxen ve Yavux
Bana kalırsa ciddi ve uzun süreli bir geçmişi yoksa, yas süreçlerinde yani vefat vb bir durumda kullanım olduysa çok sorun olacağını sanmıyorum.

Bana kalırsa ciddi ve uzun süreli bir geçmişi yoksa, yas süreçlerinde yani vefat vb bir durumda kullanım olduysa çok sorun olacağını sanmıyorum.
Maalesef bu konu cok ciddi değerlendirmeye tabi tutuluyor ve sadece tgs icin değil coğu sirket kısa süreli bile kullanımı göz ardı etmiyor bir tek bu konuda bu kadar katı olduklarına sahit oldum

• Like
Tepkiler: tasaxen
Maalesef bu konu cok ciddi değerlendirmeye tabi tutuluyor ve sadece tgs icin değil coğu sirket kısa süreli bile kullanımı göz ardı etmiyor bir tek bu konuda bu kadar katı olduklarına sahit oldum

Yani kokpit ve kabin için bu anlaşılabilir bir durum. Ancak büyük kısmi bilet ve valiz işlemleri, yolcu karşilama, boarding ve kayip eşya işlemlerinden ibaret olan bir iş için bu kadar katı olup kimsenin gözünün yaşina bakilmamasi biraz acımasizca geliyor. Sanirim bu da TGS nin ilk defa bu sene e nabiz kontrolu yapmasindan ve bir standartinin olmamasindan kaynaklaniyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.