Arkadaşlar bana da bugün 15.00 gibi arama geldi ve ODM pozisyonu için yarın mülakata çağrıldım. Ama ben YHM istiyorum ve apronda sürekli soğuk ve sıcak mevsime göre donacak ve kavrulacaksanızı denen bir pozisyonu şahsen istemiyorum. Bu durumda mülakata gitmezsem ya da gidip de olumsuz olduğunu belirtirsem daha sonraki YHM iş ilanları için bir daha TGS'ye girememek gibi bir durum olmaz değil mi? Bilen varsa ve "Bu prosedürün şu kuralını ihlal edersin" gibi bir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum.
bir diğer başvurunuzda alınmama gibi bir durum olmaz sadece ilk başvurunun üzerinden 6 ay geçmesi gerekiyor. ocak ayında başvurduysanız 6 ay zaten geçti ama yakın zamanda başvurduysanız 6 ayınızı doldurmanız lazım aksi takdirde başvurunuz onaylanmıyor. yine aralık sonunda ilan gelir muhtemelen

Ocak ayında başvurmuştum, bugün arayıp mülakata gidemeyeceğimi söyleyeceğim. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Arkadaşlar bana da bugün 15.00 gibi arama geldi ve ODM pozisyonu için yarın mülakata çağrıldım. Ama ben YHM istiyorum ve apronda sürekli soğuk ve sıcak mevsime göre donacak ve kavrulacaksanızı denen bir pozisyonu şahsen istemiyorum. Bu durumda mülakata gitmezsem ya da gidip de olumsuz olduğunu belirtirsem daha sonraki YHM iş ilanları için bir daha TGS'ye girememek gibi bir durum olmaz değil mi? Bilen varsa ve "Bu prosedürün şu kuralını ihlal edersin" gibi bir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum.
Yhm için başvurunca size burayimi önerdiler anlamadım tam ollarak

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yhm için başvurunca size burayimi önerdiler anlamadım tam ollarak
Son alımda YHM ilanına başvuran adaylardan genelde erkek olanlarına (İstanbul İstasyonu için), kurul mülakatına gittiklerinde Harekat Memuru veya Ramp Operasyon Memurluğu teklifi yapıldı. Geçen sene için Harekat Memurluğu alımı böyle yapıldı. Ancak bu sene için Yolcu Hizmetleri Memurluğu ilanıyla birlikte Harekat Memurluğu pozisyonunu da ayrı bir ilan olarak yayımlayabilirler. Yayımlamazlarsa, Harekat Memurluğu alımını geçen seneki gibi yaparlar.

• Like
Tepkiler: havaci546
Son alımda YHM ilanına başvuran adaylardan genelde erkek olanlarına (İstanbul İstasyonu için), kurul mülakatına gittiklerinde Harekat Memuru veya Ramp Operasyon Memurluğu teklifi yapıldı. Geçen sene için Harekat Memurluğu alımı böyle yapıldı. Ancak bu sene için Yolcu Hizmetleri Memurluğu ilanıyla birlikte Harekat Memurluğu pozisyonunu da ayrı bir ilan olarak yayımlayabilirler. Yayımlamazlarsa, Harekat Memurluğu alımını geçen seneki gibi yaparlar.
Cevabın için çok teşekkürler admin :)

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.