F
Fonola
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba Ramp Operasyon Memuru maaşı ne kadar bilgisi olan var mı
Sana dönüş yapıldı mı hiçArkadaşlar merhaba Ramp Operasyon Memuru maaşı ne kadar bilgisi olan var mı
Yhm maaşları ne kadar acaba bilginiz var mıYhm ile aynı fazladan +4 k risk primi var apronda olduğun için
Mülakata ne zaman girdim ramp operasyon memurluğu için ben daha öncesinde yhm mülakatına girmiştim 2 gün önce olumsuz bir mail geldi TGS den acaba misafir hizmetleri için mi ramp operasyon mu anlayamadımSana dönüş yapıldı mı hiç
Bana da böyle oldu gitti sordum. Ayak üstü konuştuk. İkisi içindir o zaman gibi konuştular ama bildiklerinden konuşmadılar. Dedikleri doğru mu değil mi bilmiyorum ama olumsuz olarak almayı tercih ettim.Mülakata ne zaman girdim ramp operasyon memurluğu için ben daha öncesinde yhm mülakatına girmiştim 2 gün önce olumsuz bir mail geldi TGS den acaba misafir hizmetleri için mi ramp operasyon mu anlayamadım
Ferhat konuşabileceğimiz bir yer var mıBana olumlu dönüş yapıldı arkadaşlar
Konuşabileceğimiz bir yer var mı konuyuBana da olumlu dönüş yapıldı
Mesaj attılar kankaHayırlı olsun sizin için. Aradılar mı mesaj mı attılar
Sizinde mi olumlu geldi ramp operasyon memuruHayırlı olsun sizin için. Aradılar mı mesaj mı attılar
10 gün önce olumsuz mesajı geldi ama yhm için mi operasyon için mi sormaya gittim. Oradakiler olumsuzdur dediler ama bildiklerinden demediler ayak üstü konuştuk. Ben olumsuz olarak kabul etmeyi tercih ettim.Sizinde mi olumlu geldi ramp operasyon memur