18 Nis 2024
3
0
0
tgs ramp mülakatı için çağırıldım fakat önceden bel fıtığından ameliyat olmuştum, ramp işçileri sadece bavul taşıma mı yapıyor başka yaptıkları iş var mı? internette uçağı gerektiğinde çekerek yanaştırır. İç ve dış temizliği sağlar. Isıtma veya soğutma hizmetleri sağlar. gibi şeyler yazıyor bilgisi olan var mı?

tgs ramp mülakatı için çağırıldım fakat önceden bel fıtığından ameliyat olmuştum, ramp işçileri sadece bavul taşıma mı yapıyor başka yaptıkları iş var mı? internette uçağı gerektiğinde çekerek yanaştırır. İç ve dış temizliği sağlar. Isıtma veya soğutma hizmetleri sağlar. gibi şeyler yazıyor bilgisi olan var mı?
Mülakatta belirtin dediğiniz gibi ehliyetiniz varsa çekici, şoför gibi işlerde çalışabiliyorsunuz. Mülakatta rahatsızlığınızı belirtin.

nere için başvuru yapmıştın ve aramada ne dediler

Tgs ramp işçisi için başvurmuştum SMS geldi tekrar bir form doldurdum, aradılar mülakat için mesaj alacaklarını söylediler adres saat mesaj geldi
Dostum bende başvurmuştum. Dediğin gibi link geldi doldurdum. Sonra 212 li hatla arandım cuma günü görüşmeye çağırdılar. Ama adres sms i bana gelmedi. Yarında 14:00 da görüşmem var. Nereye gideceğimi bilmiyorum yardımcı olabilir misin adres konusunda

Tgs ramp işçisi için başvurmuştum SMS geldi tekrar bir form doldurdum, aradılar mülakat için mesaj alacaklarını söylediler adres saat mesaj geldi
bende 2 nisanda ilk mülakata gittim arıcaklarını söylediler dün aradılar sms gelcek dediler ama daha gelmedi sms sana gelen sms de ne yazıyordu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.