TGS Tgs Ramp Mülakat

kullanıcıtr

HavaPersonel.Com
tgs ramp mülakatı için çağırıldım fakat önceden bel fıtığından ameliyat olmuştum, ramp işçileri sadece bavul taşıma mı yapıyor başka yaptıkları iş var mı? internette uçağı gerektiğinde çekerek yanaştırır. İç ve dış temizliği sağlar. Isıtma veya soğutma hizmetleri sağlar. gibi şeyler yazıyor bilgisi olan var mı?

admin

Admin
Moderatör
tgs ramp mülakatı için çağırıldım fakat önceden bel fıtığından ameliyat olmuştum, ramp işçileri sadece bavul taşıma mı yapıyor başka yaptıkları iş var mı? internette uçağı gerektiğinde çekerek yanaştırır. İç ve dış temizliği sağlar. Isıtma veya soğutma hizmetleri sağlar. gibi şeyler yazıyor bilgisi olan var mı?
Mülakatta belirtin dediğiniz gibi ehliyetiniz varsa çekici, şoför gibi işlerde çalışabiliyorsunuz. Mülakatta rahatsızlığınızı belirtin.

sevenbirii

HavaPersonel.Com
nere için başvuru yapmıştın ve aramada ne dediler

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
Tgs ramp işçisi için başvurmuştum SMS geldi tekrar bir form doldurdum, aradılar mülakat için mesaj alacaklarını söylediler adres saat mesaj geldi
Dostum bende başvurmuştum. Dediğin gibi link geldi doldurdum. Sonra 212 li hatla arandım cuma günü görüşmeye çağırdılar. Ama adres sms i bana gelmedi. Yarında 14:00 da görüşmem var. Nereye gideceğimi bilmiyorum yardımcı olabilir misin adres konusunda

sevenbirii

HavaPersonel.Com
Tgs ramp işçisi için başvurmuştum SMS geldi tekrar bir form doldurdum, aradılar mülakat için mesaj alacaklarını söylediler adres saat mesaj geldi
bende 2 nisanda ilk mülakata gittim arıcaklarını söylediler dün aradılar sms gelcek dediler ama daha gelmedi sms sana gelen sms de ne yazıyordu

Muratkosee34

HavaPersonel.Com

Konuyu okuyanlar;