Xerjofmny

Üye
30 Nis 2024
3
2
0
Selamlar arkadaşlar
Tgs ramp mülakatına gittiğimde kolumda ki dövme yüzünden elediler, dövmem bir siyasi mesaj vs içermiyordu amatör keko dövmesi de değildi. Ben anlamıyorum insanları neden böyle farklı farklı sınıflandırıyolar. Belki de beni işe alsalardı benden çok verim alacaklardı sanırım bu konuda anlayışsız dünyanın tek ülkesiyiz. Sonuçta ben bir güvenlik veya polis değilim dövmenin bir tehlike arz edecek bir durumu yok.

• Like
Tepkiler: Crystalline
Selamlar arkadaşlar
Tgs ramp mülakatına gittiğimde kolumda ki dövme yüzünden elediler, dövmem bir siyasi mesaj vs içermiyordu amatör keko dövmesi de değildi. Ben anlamıyorum insanları neden böyle farklı farklı sınıflandırıyolar. Belki de beni işe alsalardı benden çok verim alacaklardı sanırım bu konuda anlayışsız dünyanın tek ülkesiyiz. Sonuçta ben bir güvenlik veya polis değilim dövmenin bir tehlike arz edecek bir durumu yok.
Benimde bileğimde dövmem var. Çok mu büyüktü dövmeniz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.