TGS Tgs Ramp Mülakat

• Konbuyu başlatan Xerjofmny
  • Başlangıç tarihi
X

Xerjofmny

HavaPersonel.Com
Selamlar arkadaşlar
Tgs ramp mülakatına gittiğimde kolumda ki dövme yüzünden elediler, dövmem bir siyasi mesaj vs içermiyordu amatör keko dövmesi de değildi. Ben anlamıyorum insanları neden böyle farklı farklı sınıflandırıyolar. Belki de beni işe alsalardı benden çok verim alacaklardı sanırım bu konuda anlayışsız dünyanın tek ülkesiyiz. Sonuçta ben bir güvenlik veya polis değilim dövmenin bir tehlike arz edecek bir durumu yok.

H

havacihanimmm

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Selamlar arkadaşlar
Tgs ramp mülakatına gittiğimde kolumda ki dövme yüzünden elediler, dövmem bir siyasi mesaj vs içermiyordu amatör keko dövmesi de değildi. Ben anlamıyorum insanları neden böyle farklı farklı sınıflandırıyolar. Belki de beni işe alsalardı benden çok verim alacaklardı sanırım bu konuda anlayışsız dünyanın tek ülkesiyiz. Sonuçta ben bir güvenlik veya polis değilim dövmenin bir tehlike arz edecek bir durumu yok.
Benimde bileğimde dövmem var. Çok mu büyüktü dövmeniz?

H

havacihanimmm

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Kolumun iç kısmında yaklaşık 20 cm civarıydı
Onların söylediği küçük dövmelere ve zor görünen dövmeye karışmıyorlar
Hakkınızda hayırlısı olsun. Normalde soruyorlar olumlu olduğu taktirde sildirir misiniz diye, birazda insiyatif meselesi galiba

S

Selim savaş

HavaPersonel.Com
Bugün ramp işçisi için mülakata çağırıldım başka mülakata gelen varmı ?

B

Burak0

HavaPersonel.Com
Bugün ramp işçisi için mülakata çağırıldım başka mülakata gelen varmı ?
Bende Cuma günü girdim mülakata beklemedeyiz 30 diyorlar ama 10 içerisinde de dönüş yapıyorlar şuan ciddi alım var kısa sürede dönüş yaparlar herhalde

S

Selim savaş

HavaPersonel.Com
Bende Cuma günü girdim mülakata beklemedeyiz 30 diyorlar ama 10 içerisinde de dönüş yapıyorlar şuan ciddi alım var kısa sürede dönüş yaparlar herhalde
Bana bugün mesaj geldi olumlu sonuçlanmış hayırlısı diyelim sağlık tetkikleri için arayacaklar heralde

Konuyu okuyanlar;