Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 nisanda ki İstanbul ramp ilanına başvuran arkadaşlar varmı acaba mülakat için tahminen ne zaman dönüş olur başvuru biteli 10 gün oldu geri dönüş olmadı halen
15 nisanda ki İstanbul ramp ilanına başvuran arkadaşlar varmı acaba mülakat için tahminen ne zaman dönüş olur başvuru biteli 10 gün oldu geri dönüş olmadı halen
Merhaba , ben 8 martta açılan istanbul havalimanı ramp bölümüne başvurdum 27 Martta dönüş oldu 19 gün sonra yani , muhtemelen sizede 14-25 gün arasında dönerler .
2 ay oldu sanirim basvuru daha yeni geldi mulakat falan yok mesaj geldi zaten kabul etmediler yasim 36 1 sene icin ise almadilar zaten yasimiz tutsada torpilden kimse giremiyor
36 yasindayim ben 1 seneden beri basvuru yapiyorum ilk defa donus yaptilar oda artik yasim kurtarmiyor ilk basvurdugum zamanlar yas kurtariyordu ama hic donus olmadi elimizde bi tss kaldi oda 2 defa bana soru daveti gonderdi ama hic arayan olmadi
36 yasindayim ben 1 seneden beri basvuru yapiyorum ilk defa donus yaptilar oda artik yasim kurtarmiyor ilk basvurdugum zamanlar yas kurtariyordu ama hic donus olmadi elimizde bi tss kaldi oda 2 defa bana soru daveti gonderdi ama hic arayan olmadi