Pozisyon veya İlan Adı
Tgs ramp
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, umarım her şey gönlünüzce olur. Hepimiz hak ettiğimiz yerlere en kısa sürede geliriz.

16 Haziran'da mülakata çağrıldım. 17 Haziran'da öğleden sonra evrak listesi ile alakalı detaylı mesajlar geldi. Süre dediğiniz gibi neredeyse 1 gün gibi kısa bir süre. 19 Haziran’da saat 11'de evrak teslimi var. Süreç şimdilik hızlı ilerliyor.

Evet, perşembe günü evraklar teslim edilirken insan kaynakları ve sağlık birimi evrakları aldılar. Ardından kıyafet ve ayakkabı içinde beden ölçüleri verildi. Herkes hayırlı olsun dedi. Pazartesi günü Kurs-1 eğitimi olacaktı fakat bugün bir mesaj geldi

Değerli Adayımız,

23.06.2025 tarihi için planlanan Kurs 1 eğitimi mevzuat değişikliği nedeni ile yurt genelinde durdurulmuştur. Tarih ve konum bilgisi netleştiği zaman tarafınıza SMS yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

TGS İnsan Kaynakları

Saygılarımızla. B050

Bu şekilde, ilerleyen süreçlerde bilgilendirme yazarım.

Evet, perşembe günü evraklar teslim edilirken insan kaynakları ve sağlık birimi evrakları aldılar. Ardından kıyafet ve ayakkabı içinde beden ölçüleri verildi. Herkes hayırlı olsun dedi. Pazartesi günü Kurs-1 eğitimi olacaktı fakat bugün bir mesaj geldi

Değerli Adayımız,

23.06.2025 tarihi için planlanan Kurs 1 eğitimi mevzuat değişikliği nedeni ile yurt genelinde durdurulmuştur. Tarih ve konum bilgisi netleştiği zaman tarafınıza SMS yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

TGS İnsan Kaynakları

Saygılarımızla. B050

Bu şekilde, ilerleyen süreçlerde bilgilendirme yazarım.
Hayırlısı olsun sizincinde

Ben oyle dusunuyorum dostum sigorta cikis koduna bakiyolar ozellikle bnm 2 sknti cikis kodum vardi buyuk ihtimalle ben elendim seni bilmemde zaten baska ise basladim 2 ay oluyo

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.