18 Nis 2024
74
9
0
Çarşamba günü İstanbul ramp işçisi başvurusu için mülakata gideceğim , giren varsa nasıldı ? Ne sordular bilgilendirebilir mi ? Teşekkür ederim

benımde yarın mulakatım var nasıl gectı ne sordular yardımcı olurmusunuz
Tabii ki fakat benim başvurum ramp işçisi üzerine , ilk başta seminer gibi bir yerde işle alakalı bir sürü bilgi verdiler. Şartları kabul etmeyenler çıksın dediler 6-7 kişi ayrıldı . Sonrasında kabul edenleri bire bir mülakata aldılar . İçeri girdiğimde bilgilerimi verdim . Kendinden bahset dediler , fobi vs var mı diye sordular, iş zordur yapabilir misin gibisinden soru sordular , işle alakalı hedeflerin vs 8-9 dakika sürdü hem sonra 30 gün içinde olumlu/olumsuz döneceklerini söylediler çıktım bende . Biraz heyecanlı ve gergin bir ortam fakat görevli arkadaşlar çok yardımcı oluyor ve iyi niyetliler .

• Like
Tepkiler: admin
Tabii ki fakat benim başvurum ramp işçisi üzerine , ilk başta seminer gibi bir yerde işle alakalı bir sürü bilgi verdiler. Şartları kabul etmeyenler çıksın dediler 6-7 kişi ayrıldı . Sonrasında kabul edenleri bire bir mülakata aldılar . İçeri girdiğimde bilgilerimi verdim . Kendinden bahset dediler , fobi vs var mı diye sordular, iş zordur yapabilir misin gibisinden soru sordular , işle alakalı hedeflerin vs 8-9 dakika sürdü hem sonra 30 gün içinde olumlu/olumsuz döneceklerini söylediler çıktım bende . Biraz heyecanlı ve gergin bir ortam fakat görevli arkadaşlar çok yardımcı oluyor ve iyi niyetliler

Tabii ki fakat benim başvurum ramp işçisi üzerine , ilk başta seminer gibi bir yerde işle alakalı bir sürü bilgi verdiler. Şartları kabul etmeyenler çıksın dediler 6-7 kişi ayrıldı . Sonrasında kabul edenleri bire bir mülakata aldılar . İçeri girdiğimde bilgilerimi verdim . Kendinden bahset dediler , fobi vs var mı diye sordular, iş zordur yapabilir misin gibisinden soru sordular , işle alakalı hedeflerin vs 8-9 dakika sürdü hem sonra 30 gün içinde olumlu/olumsuz döneceklerini söylediler çıktım bende . Biraz heyecanlı ve gergin bir ortam fakat görevli arkadaşlar çok yardımcı oluyor ve iyi niyetliler .
Pekı yanı sınav gıbı bısey olmadı dırek mulakat yabancı dıl soruyolarmı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.