TGS Tgs Ramp Işçisi Mülakat

• Konbuyu başlatan HavacıKamuran
  • Başlangıç tarihi
H

HavacıKamuran

HavaPersonel.Com
Çarşamba günü İstanbul ramp işçisi başvurusu için mülakata gideceğim , giren varsa nasıldı ? Ne sordular bilgilendirebilir mi ? Teşekkür ederim

Ş

Şereftezcan

HavaPersonel.Com
Martta başvuru yaptım hala bekliyorum aynı durumda olan var mı

B

BEYZAYAGMUR

HavaPersonel.Com
Çarşamba günü İstanbul ramp işçisi başvurusu için mülakata gideceğim , giren varsa nasıldı ? Ne sordular bilgilendirebilir mi ? Teşekkür ederim
benımde yarın mulakatım var nasıl gectı ne sordular yardımcı olurmusunuz

H

HavacıKamuran

HavaPersonel.Com
benımde yarın mulakatım var nasıl gectı ne sordular yardımcı olurmusunuz
Tabii ki fakat benim başvurum ramp işçisi üzerine , ilk başta seminer gibi bir yerde işle alakalı bir sürü bilgi verdiler. Şartları kabul etmeyenler çıksın dediler 6-7 kişi ayrıldı . Sonrasında kabul edenleri bire bir mülakata aldılar . İçeri girdiğimde bilgilerimi verdim . Kendinden bahset dediler , fobi vs var mı diye sordular, iş zordur yapabilir misin gibisinden soru sordular , işle alakalı hedeflerin vs 8-9 dakika sürdü hem sonra 30 gün içinde olumlu/olumsuz döneceklerini söylediler çıktım bende . Biraz heyecanlı ve gergin bir ortam fakat görevli arkadaşlar çok yardımcı oluyor ve iyi niyetliler .

B

BEYZAYAGMUR

HavaPersonel.Com
Tabii ki fakat benim başvurum ramp işçisi üzerine , ilk başta seminer gibi bir yerde işle alakalı bir sürü bilgi verdiler. Şartları kabul etmeyenler çıksın dediler 6-7 kişi ayrıldı . Sonrasında kabul edenleri bire bir mülakata aldılar . İçeri girdiğimde bilgilerimi verdim . Kendinden bahset dediler , fobi vs var mı diye sordular, iş zordur yapabilir misin gibisinden soru sordular , işle alakalı hedeflerin vs 8-9 dakika sürdü hem sonra 30 gün içinde olumlu/olumsuz döneceklerini söylediler çıktım bende . Biraz heyecanlı ve gergin bir ortam fakat görevli arkadaşlar çok yardımcı oluyor ve iyi niyetliler

B

BEYZAYAGMUR

HavaPersonel.Com
Tabii ki fakat benim başvurum ramp işçisi üzerine , ilk başta seminer gibi bir yerde işle alakalı bir sürü bilgi verdiler. Şartları kabul etmeyenler çıksın dediler 6-7 kişi ayrıldı . Sonrasında kabul edenleri bire bir mülakata aldılar . İçeri girdiğimde bilgilerimi verdim . Kendinden bahset dediler , fobi vs var mı diye sordular, iş zordur yapabilir misin gibisinden soru sordular , işle alakalı hedeflerin vs 8-9 dakika sürdü hem sonra 30 gün içinde olumlu/olumsuz döneceklerini söylediler çıktım bende . Biraz heyecanlı ve gergin bir ortam fakat görevli arkadaşlar çok yardımcı oluyor ve iyi niyetliler .
Pekı yanı sınav gıbı bısey olmadı dırek mulakat yabancı dıl soruyolarmı

H

HavacıKamuran

HavaPersonel.Com
Aradılarmı pekı sızı
8 mart ön başvuru yaptım internet sitesindeki linkten , 27 martta ana başvuru için şifre ve link geldi başvuruyu gönderdim aynı gün , 18 Nisanda arayıp mülakata çağırdılar Dünya Ticaret Merkezine , mülakata girdim çıktım 30 gün içinde olumlu/olumsuz dönüş yapacağız dediler . Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur .

Konuyu okuyanlar;