18 Nis 2024
74
9
0
Tgs ramp işçisi İstanbul istasyonuna başvurdum , mülakata çağrıldım . Daha önce ramp işçisi bölümü için mülakata giren var mı ? Neler soruyorlar ? Ne kadar sürede olumlu/olumsuz dönüyorlar ? Bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum teşekkürler …

Tgs ramp işçisi İstanbul istasyonuna başvurdum , mülakata çağrıldım . Daha önce ramp işçisi bölümü için mülakata giren var mı ? Neler soruyorlar ? Ne kadar sürede olumlu/olumsuz dönüyorlar ? Bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum teşekkürler …
1 günde sürebiliyor 1 ayda.

• Like
Tepkiler: HavacıKamuran
Ramp işi ağır ya. Herkes şikayetçi. Ramp işini gören kaçıyor valla
Uçak içi temizlik çok ağır değil ama şut altı bagaj yükleme boşaltma baya ağır en rahatı kontuar işciliği ama oraya geçmekte sağlam referans istiyor bagaj yükleme boşaltmadan ya da temizlikten başlayıp daha sonra kontuara yani terminale geçenlerde oluyor

• Like
Uçak içi temizlik çok ağır değil ama şut altı bagaj yükleme boşaltma baya ağır en rahatı kontuar işciliği ama oraya geçmekte sağlam ******** istiyor bagaj yükleme boşaltmadan ya da temizlikten başlayıp daha sonra kontuara yani terminale geçenlerde oluyor
Kontuar neresi oluyor hocam. Birde maaşları belli mi ramp işçilerinin

• Like
Kontuar neresi oluyor hocam. Birde maaşları belli mi ramp işçilerinin
Kontuar check-in işlemlerinin yapıldığı terminal içindeki bölge yolcu hizmetleri memurları ile iç içesin yolcuların bagajlarını falan kontrol ediyorsun tartıyorsun vs. Ama direkt kontuara işci alımı yapmıyorlar genelde ramptan yani bagaj yükleme boşaltmadan ya da uçak içi temizlikten orayaa geçenler oluyor belli bir zaman sonra
Maaşlar şuan primlerle falan 24 ü buluyor temmuz ayında yüzde 30 zam alıcaklar tekrardan 6 ayını doldurtukdan sonra zaten 3 ay da 1 çift maaş olayıda var .

Kontuar check-in işlemlerinin yapıldığı terminal içindeki bölge yolcu hizmetleri memurları ile iç içesin yolcuların bagajlarını falan kontrol ediyorsun tartıyorsun vs. Ama direkt kontuara işci alımı yapmıyorlar genelde ramptan yani bagaj yükleme boşaltmadan ya da uçak içi temizlikten orayaa geçenler oluyor belli bir zaman sonra
Maaşlar şuan primlerle falan 24 ü buluyor temmuz ayında yüzde 30 zam alıcaklar tekrardan 6 ayını doldurtukdan sonra zaten 3 ay da 1 çift maaş olayıda var .
Bizim gibi başvuranlar işe başlarsa şayet kadro vs bir durum var mı nasıl işliyor çalışma süreci ? Kafalarına göre işten çıkarma vs söz konusu mu ?

Bizim gibi başvuranlar işe başlarsa şayet kadro vs bir durum var mı nasıl işliyor çalışma süreci ? Kafalarına göre işten çıkarma vs söz konusu mu ?
Disiplinsizlik işe gitmemezlik falan yapmazsan işinide düzgün yaparsan kimse kolay kolay çıkaramaz. Kadro olayıda 6 ayını doldurduktan sonra tgs nin kadrolu personeli olmuş oluyorsun.

Merhaba! Nisan ayında açılan başvuru sayfasından başvuru yaptım sonrasında sms olarak bilgi formu geldi doldurdum ve gönderdim be hala bi dönüş alamadım hala dönüş almayan varmı ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.