Pozisyon veya İlan Adı
Tgs yer hizmetleri ramp İşçisi
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Yunus10

Üye
23 Nis 2024
57
24
35
Tgs yer hizmetleri işçisi olarak başvuruda bulundum 5/7 Ocakta formları gönderdim hala bir bilgilendirme yapılmadı burda bazı arkadaşları gördüm evrak teslimi yapan var umutlar tükeniyor admin Bir bilgilendirme yapabilirmisin..

• Like
Tepkiler: Kadir Özkaya
Tgs yer hizmetleri işçisi olarak başvuruda bulundum 5/7 Ocakta formları gönderdim hala bir bilgilendirme yapılmadı burda bazı arkadaşları gördüm evrak teslimi yapan var umutlar tükeniyor admin Bir bilgilendirme yapabilirmisin..
bende 5 ocakta gelen form smsini doldurdum gönderdim akabinde herhangi bir dönüş olmadı. var birkaç kişi daha bizim gibi burda ama nolur bilmiyorum yani

• Like
Tepkiler: merve1705
bende 5 ocakta gelen form smsini doldurdum gönderdim akabinde herhangi bir dönüş olmadı. var birkaç kişi daha bizim gibi burda ama nolur bilmiyorum ya

bende 5 ocakta gelen form smsini doldurdum gönderdim akabinde herhangi bir dönüş olmadı. var birkaç kişi daha bizim gibi burda ama nolur bilmiyorum yani
Bilmiyorum ama artık ne bilim insan tuhaf oluyor bazıları işe başlarken biz daha mülakat mesajını bekliyoruz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.