İŞ İLANLARI Tgs - Ramp İşçisi (İga Ve Sabiha Gökçen)

• Konbuyu başlatan gunes
  • Başlangıç tarihi
gunes

gunes

rise against odds
Admin
Moderatör

Genel Nitelikler:​

• T.C. vatandaşı olmak ve Erkek aday olmak,(Erkek aday olma şartı ilan yayımlandıktan sonra eklendi.)
  • Ortaokul veya Lise mezuniyetine sahip olmak,
  • 01.01.1985 ve sonrası doğumlu olmak,
  • Tercihen B sınıfı ve üzeri ehliyete sahip olmak,
  • C - D ve E sınıfı ehliyeti olup aktif şoförlük tecrübesi bulunan adaylar için 01.01.1980 ve sonrası doğumlu olmak (Bu ehliyet sınıflarına dâhil olan adaylar testlere alınarak şoför olarak değerlendirmeye dâhil edilecektir),
  • Havalimanının bulunduğu il sınırlarında ikamet ediyor olmak,
  • Uçaklara yükleme - boşaltma ve uçak içi temizlik işlerinde çalışabilecek fiziki yeterliliğe sahip olmak,
  • 3 vardiyalı düzeninde çalışabilmek,
  • Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak,
  • Pozisyon gereği tehlikeli ve vardiyalı işlerde çalışmasına engel teşkil edecek bir sağlık problemi bulunmayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.,

Yetkinlikler:​

• Yoğun iş temposunda ekip çalışmasına uyum sağlamak,

İş Tanımı:​

• Uçaklara yolcu bagajı ve kargoların yüklenmesi – boşaltılması,
  • Uçak içi temizlik işleri,

Başvuru Geçerlilik Tarihi: 14.04.2025 - 15.00
Başvuru Bitiş Tarihi: 20.04.2025 - 23.55
Başvuru:

ucc7734

ucc7734

HavaPersonel.Com
Eski başvurum üzerinden 6 ay geçmemiş başvurum iptal oluyor sürekli böyle bisey var mi gerçekten

ucc7734

ucc7734

HavaPersonel.Com
Çok üzücü ve sinir bozucu

N

NoisE28

HavaPersonel.Com
merhaba tgs ye ocakta başvuru yapmıştım ama yaşım 17 o zaman 18 girmeye 6 gün kalmıştı başvurum iptal edildi şimdi başvuru yapamaya çalışıyorum ama 6 ay geçmeden başvuru yapamıyorum ne yapmam lazım lütfen acil bir şekilde yardımcı olurmusunuz

gunes

gunes

rise against odds
Admin
Moderatör
merhaba tgs ye ocakta başvuru yapmıştım ama yaşım 17 o zaman 18 girmeye 6 gün kalmıştı başvurum iptal edildi şimdi başvuru yapamaya çalışıyorum ama 6 ay geçmeden başvuru yapamıyorum ne yapmam lazım lütfen acil bir şekilde yardımcı olurmusunuz
Bir şekilde TGS - İnsan Kaynakları ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Aşağıdaki mail adresine yazın ancak genelde dönüş yapılmıyor.

burakben

burakben

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
ben şu an istanbulda ikamet etmiyorum, başvurmam gereksiz mi olur acaba

gunes

gunes

rise against odds
Admin
Moderatör
İstanbul yeşilkoydeki merkezine gitsek bu durumu anlatsak bir şey yaparlar mı mail cevap vermiyorlarsa bakmıyorlarsa acaba
Merkezi tam olarak nerede bilmiyorum ama evet kesinlikle faydası olur tabiiki. Ulaşmaya çalışın her yerden.

N

NoisE28

HavaPersonel.Com
Merkezi tam olarak nerede bilmiyorum ama evet kesinlikle faydası olur tabiiki. Ulaşmaya çalışın her yerden.
Tgsde google insan kaynakları diye yazdığımda yesilkoy diye çıkıyor giderim o zaman birsey olursa

gunes

gunes

rise against odds
Admin
Moderatör
İlanı yayımladıktan 1-2 saat sonra, ilana Erkek aday olma şartı eklendi.

gunes

gunes

rise against odds
Admin
Moderatör
Merhaba sizce yeni bir yhm ilanı gelir mi ?
Tahmin etmesi çok zor. Herhangi bir şey söyleyip üyelerimizi umutlandırmak veya mental olarak düşürmek istemem. Fakat ben bu sezon için TGS tarafında başka YHM ilanı geleceğini pek sanmıyorum. Ayrıca yakın tarihte bir ilan gelirse ve Ocak'ta açılmış ilana başvurduysanız, yakın tarihte gelecek ilana başvuramayacağınızı da hatırlatmak isterim.

S

sivas58

HavaPersonel.Com

Genel Nitelikler:​

• T.C. vatandaşı olmak ve Erkek aday olmak,(Erkek aday olma şartı ilan yayımlandıktan sonra eklendi.)
  • Ortaokul veya Lise mezuniyetine sahip olmak,
  • 01.01.1985 ve sonrası doğumlu olmak,
  • Tercihen B sınıfı ve üzeri ehliyete sahip olmak,
  • C - D ve E sınıfı ehliyeti olup aktif şoförlük tecrübesi bulunan adaylar için 01.01.1980 ve sonrası doğumlu olmak (Bu ehliyet sınıflarına dâhil olan adaylar testlere alınarak şoför olarak değerlendirmeye dâhil edilecektir),
  • Havalimanının bulunduğu il sınırlarında ikamet ediyor olmak,
  • Uçaklara yükleme - boşaltma ve uçak içi temizlik işlerinde çalışabilecek fiziki yeterliliğe sahip olmak,
  • 3 vardiyalı düzeninde çalışabilmek,
  • Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak,
  • Pozisyon gereği tehlikeli ve vardiyalı işlerde çalışmasına engel teşkil edecek bir sağlık problemi bulunmayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.,

Yetkinlikler:​

• Yoğun iş temposunda ekip çalışmasına uyum sağlamak,

İş Tanımı:​

• Uçaklara yolcu bagajı ve kargoların yüklenmesi – boşaltılması,
  • Uçak içi temizlik işleri,

Başvuru Geçerlilik Tarihi: 14.04.2025 - 15.00
Başvuru Bitiş Tarihi: 20.04.2025 - 23.55
Başvuru:
Ben 15 yıldır pastane sektöründe çalışmaktayım yoğun tempo da gayet kendimden eminim çalışırım mesleğe ara vermem sebebimde elim egzama oluyor mecburen bırakmak zorunda kaldım güzel haberlerinizi bekliyorum

S

Saruman96

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
@admin ayın 22 si için tgs de görüşmem var.. hangi pozizyon için davet ettiklerini bilmiyorum söylememişler.. ama ramp için olacağını tahmin ediyorum.. sizce mülakatta çok zorlarlar mı ? nasıl giyinmem gerekir acaba ?

F

Furkanss

HavaPersonel.Com
başvuru yaparken okur yazarı evet bastım ama benden okul istemedi yada mezuniyet istemedi acaba hayıra bastım bu konuda bir sıkıntı olur mu

Konuyu okuyanlar;