A
askinsahin44
HavaPersonel.Com
Merhaba 27 mayısta mülakata girdim 1 ay oldu ses soluk yok. Herkeste mi öyle anlamadım. Olumlu olumsuz bisey deseler bizde ona göre davransak
Bende 31 de girdim mülakata banada gelmedi bazılarına hemen gelmiş bazılarına birbuçuk ay sonra anlamadım bendeMerhaba 27 mayısta mülakata girdim 1 ay oldu ses soluk yok. Herkeste mi öyle anlamadım. Olumlu olumsuz bisey deseler bizde ona göre davransak
mülakata ne zaman girmiştiniz?? Ve hangi pozisyondu?beni 12 haziranda aradılar olumlu oldugunu fakat bayramdan sonra mesaj gelir diye aradılar ama hala ne mesaj var nede arama
Hangi tarihte eğitim olacakmışbana bugün dönüş yapıldı inşallah sizde güzel haber alırsınız arkadaşlar
Aradılar mı sms dönüşü mu oldubana bugün dönüş yapıldı inşallah sizde güzel haber alırsınız arkadaşlar
Hayırlı uğurlu olsun gardasim bende senin gibi 27 mayis 11 de görüşmeye gitmiştm ses soluk yokilk aradılar olumlu oldugunu ilettiler sonra sms gönderdiler yarın akşama kadar evrakları teslim etmemi söylediler egitim icin birşey söylenmedi yarın evraklarla doktora cıkıcaz galiba ondan sonra belli olur
Bizde 9 Mayısta görüşmeye gitmiştik bizden de ses yokHayırlı uğurlu olsun gardasim bende senin gibi 27 mayis 11 de görüşmeye gitmiştm ses soluk yok
Iskur üzerinden başvuru yaptım ben nolur nolmaz diyeBizde 9 Mayısta görüşmeye gitmiştik bizden de ses yok
Hocam merhaba hayirli olsun ramp iscisinde mülakat turkce mi oluyor ingilizce mi27 mayıs ramp işcisi
TürkçeHocam merhaba hayirli olsun ramp iscisinde mülakat turkce mi oluyor ingilizce mi