TGS Tgs Ramp Iscısı Dönüşleri̇ Varmı Aramızda

• Konbuyu başlatan askinsahin44
  • Başlangıç tarihi
A

askinsahin44

HavaPersonel.Com
Merhaba 27 mayısta mülakata girdim 1 ay oldu ses soluk yok. Herkeste mi öyle anlamadım. Olumlu olumsuz bisey deseler bizde ona göre davransak

B

Burak0

HavaPersonel.Com
Merhaba 27 mayısta mülakata girdim 1 ay oldu ses soluk yok. Herkeste mi öyle anlamadım. Olumlu olumsuz bisey deseler bizde ona göre davransak
Bende 31 de girdim mülakata banada gelmedi bazılarına hemen gelmiş bazılarına birbuçuk ay sonra anlamadım bende

K

Kerim3477

HavaPersonel.Com
arkadaşlar haber alan var mı? özellikle Operasyon Harekat için?

A

aktasserkan1453

HavaPersonel.Com
beni 12 haziranda aradılar olumlu oldugunu fakat bayramdan sonra mesaj gelir diye aradılar ama hala ne mesaj var nede arama

A

aktasserkan1453

HavaPersonel.Com
27 mayıs ramp işcisi

A

aktasserkan1453

HavaPersonel.Com
oraya gitsekte birşey söylemiyorlar ben gittim gecenlerde mesajı bekleyin dediler bana normalde 2 haftaya dönüş olunacak denildi 1 ay oldu hala haber yok gecen aradılar olumlu ama bayram dönüşü mesaj gelir diye ondanda bi haber yok

A

aktasserkan1453

HavaPersonel.Com
birde maaş konusunda size birşey söylenildi mi

A

aktasserkan1453

HavaPersonel.Com
bana bugün dönüş yapıldı inşallah sizde güzel haber alırsınız arkadaşlar

A

aktasserkan1453

HavaPersonel.Com
ilk aradılar olumlu oldugunu ilettiler sonra sms gönderdiler yarın akşama kadar evrakları teslim etmemi söylediler egitim icin birşey söylenmedi yarın evraklarla doktora cıkıcaz galiba ondan sonra belli olur

A

askinsahin44

HavaPersonel.Com
ilk aradılar olumlu oldugunu ilettiler sonra sms gönderdiler yarın akşama kadar evrakları teslim etmemi söylediler egitim icin birşey söylenmedi yarın evraklarla doktora cıkıcaz galiba ondan sonra belli olur
Hayırlı uğurlu olsun gardasim bende senin gibi 27 mayis 11 de görüşmeye gitmiştm ses soluk yok

Konuyu okuyanlar;