TGS Tgs Ramp Hakkında

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba. Benim merak ettiğim acaba ne iş yapıyor ramp işçileri. Sizden ricam detaylıca anlatabilen biri olur mu acaba. Fıtık tarzı şey yapabilir mi. Birde tahmini aldıkları maaşı söyleyebilir misiniz. Teşekkürler

gullmelihh

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba. Benim merak ettiğim acaba ne iş yapıyor ramp işçileri. Sizden ricam detaylıca anlatabilen biri olur mu acaba. Fıtık tarzı şey yapabilir mi. Birde tahmini aldıkları maaşı söyleyebilir misiniz. Teşekkürler
Uçaklara bavul yükler hocam . Fıtık durumunu şöyle anlatayım uçağın ambarı (bavul koyulan yer ) dar bir alan ayakta olamıyorsun hep bir eğilerek çalışman gerekir . 2 kişi uçak içinde 2 kişi ise uçak dışında çalışır . İşçiler uçağın içinde olurlar . Uçak park pozisyonuna yanaşır hemen tekerlerinin etrafına takoz koyulur , kanatlarına motorlarının önüne duba koyulur sonra uçağı boşaltma işlemine başlanır . Alışana kadar çok zor iş alıştıktan sonra yorucu bir iştir ama devamlı hareket halinde olduğun için . Yoğun limanlarda dinlenmeye pek bir vaktin olmuyor . Vardiya sistemi ile çalışırlar sabah akşam gece her saat çalışabilirler . Maaşlarıda asgari ücretten fazla alırlar şuan net rakam bilmiyorum.

gullmelihh

HavaPersonel.Com
Rica ederim YouTube dan uçaklara bavul yükleme yazarsan videolarını görebilirsin daha açıklayıcı olur

dddee

HavaPersonel.Com
arkadaşlar ben sivil havacılık bölümünde okuyorum bildiğim kadarıyla ramp, üniversite mezunu almıyor fakat okuyor olmam alıma engel olurmu?

admin

Admin
Moderatör
arkadaşlar ben sivil havacılık bölümünde okuyorum bildiğim kadarıyla ramp, üniversite mezunu almıyor fakat okuyor olmam alıma engel olurmu?
Olabilir eğer başvurduğunuzda mezuniyetiniz yoksa okuduğunuzu belirtmeyin.

dddee

HavaPersonel.Com
Ankara’da rampta işler biraz daha rahat olduğu için mi internete alım ilanı açılmıyor.

Omer61

HavaPersonel.Com
@admin 25 ocakta girdiğim Ramp işçisi mülakatından hâla geri dönüş alamadım normal mi?

dddee

HavaPersonel.Com
yükleme boşaltma ve uçak içi temizliğini mülakatta mı belirliyorlar nerede çalışılacağımızı yoksa işe başladıktan sonramı belirliyorlar

Konuyu okuyanlar;