Hala geri dönüş yok İstanbul içinArkadaş başvuru süreci ile ilgili bilginiz varmı ne kadar sürede dönüş sağlanır Antalyada arkadaşa dönüş sağlanmış
İstanbuldaki adayların büyük çoğunluğuna telefon doğrulama smsi iletilmiş. Muhtemelen sms devam eder.Hala geri dönüş yok İstanbul için
Hmm bana gelmedide. Bilgiyi nereden aldınız acaba gelen kişilerden miİstanbuldaki adayların büyük çoğunluğuna telefon doğrulama smsi iletilmiş. Muhtemelen sms devam eder.
Bide bu doğrulama ne için tam olarak ? Sadece telefon numarası mı doğrulanıyor yoksa başka bir şey de var mıİstanbuldaki adayların büyük çoğunluğuna telefon doğrulama smsi iletilmiş. Muhtemelen sms devam eder.
istanbulda mısınız?Hmm bana gelmedide. Bilgiyi nereden aldınız acaba gelen kişilerden mi
Evet İstanbuldayımistanbulda mısınız?
Yolcu hizmetleri memuru için sms alan olmuş mı bilginiz var mıİnstagram hesabımız var instagram.com/havacilikpersonelalimlari takip edebilirsiniz.
Bilgiyi adaylar verdiler. Mesajlar gelmeye devam edebilir başvuru sayısı fazla.
SMS doğrulama ve başvuru onay için mülakata çağrıcaklarTgs için gelen sms niçin bilgisi olan var mı
SMS doğrulama ve başvuru onay için mülakata
Parça parçadır. Benimde arkadaşa gelmedi. Herkese aynı anda gönderip site yine çökmesin diye ayrı gönderiliyor muhtemelen.Sms grupları parça mı atlıyor peki yoksa gurup olarak mı arkadaşıma sms gelmedi
Peki sms gelenlere mülakat ne zaman çağırırlarParça parçadır. Benimde arkadaşa gelmedi. Herkese aynı anda gönderip site yine çökmesin diye ayrı gönderiliyor muhtemelen.
Bilemiyorum. Banada henüz bir sms gelmedi hiçbir şekildePeki sms gelenlere mülakat ne zaman çağırırlar
Bana sms geldi 2 gün önce mülakat bekliyorum arkadaşıma da gelmedi daha gelmeyenlere olumlu bakmıyorlar diye biliyorumHala sms gelmedi arkadaşlar var mı başka sms bekleyen yoksa bi ben mi varım
Hangi ilçede oturuyorsunuz siz?Bana sms geldi 2 gün önce mülakat bekliyorum arkadaşıma da gelmedi daha gelmeyenlere olumlu bakmıyorlar diye biliyorum
İstanbulda oturuyorumHangi ilçede oturuyorsunuz siz?