Sedef

Üye
12 Ara 2023
8
1
0
Mülakata girdim iyi geçti Şubatın 5 de aradılar 1 Mart işe başlayabilir misiniz dediler bende evet başlarım dedim. Dün aradılar 1 Mayısta başlicamı söylediler. Benim gibi aranan oldu mu neden mart değilde mayısa attılar bi bilgisi olan var mı ?

• Like
Tepkiler: Antalya07
Mülakata girdim iyi geçti Şubatın 5 de aradılar 1 Mart işe başlayabilir misiniz dediler bende evet başlarım dedim. Dün aradılar 1 Mayısta başlicamı söylediler. Benim gibi aranan oldu mu neden mart değilde mayısa attılar bi bilgisi olan var mı ?
ramp e kadın alıyorlar mı

Sezon açılmasın dan dolayı Mayıs ama erken çağırırlar sizi

Arkadaşlar Ramp için cv vermiştim lise mezunuyum fakat açık öğretimde sivil havacılık okuduğum için ramp’a alamayız cevabını verdiler. Resmî olarak lise mezunuyum.böyle bir şey varmı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.